DIY: Countertop Forme

January 5

Når remodeling et køkken, kan folk gut rummet og starte forfra. Mange materialer er tilgængelige for de nye bordplader. En af disse er beton, på grund af dens holdbarhed, det store udvalg af farver og det faktum, at det er forholdsvist let at arbejde med. Du skal opbygge en støbeform til dannelse af beton til køkkenbordet, og formen skal indeholde huller til vandhaner og tuden til at passere gennem, såvel som en åbning for ny vask.

Instruktioner

1 Mark dimensioner af bordplade på et stykke melamin og klippe det med en stiksav til at skabe i bunden af formen. Melamin er en krydsfiner bord belagt med plastik, der forhindrer det i at klæbe til betonen.

2 Mål og afskårne strimler af melamin, der matcher siderne af nederste stykke. Skær strimlerne bred nok til at matche bredden af ​​bundstykket og tykkelsen af ​​bordplade.

3 Nail strimlerne til siderne af bundstykket ved hjælp af en hammer. Placer alle de bestyrelser, så den glatte melamin overflade vender indad, da disse er de kanter, som vil komme i kontakt med betonen.

4 Placer skabelonen for den nye vasken på et ark 1 1/2-inch tyk stift skum isolering og spore det.

5 Skær vasken skabelonen ud af skum bord med stiksaven.

6 Punch huller i et andet ark af skum bord med en 1 1/2-inch-wide rør og fjern skummet fra røret. Disse stykker vil blive brugt til at skabe huller i køkkenbordet for tuden og vandhaner.

7 Dæk kanterne af skum (bortset fra de sider, der vil blive knyttet til melamin) med klar emballage tape, som vil hjælpe med at forhindre skummet klistrer til betonen.

8 Sæt stykker af skum til bunden af formen med silikone caulk. Placer caulk på siderne af skummet ikke er dækket med pakning tape. Måle placeringen af ​​skumstykkerne at sikre du placere dem i det rigtige sted.

9 Påfør en stribe silikone caulk på de indvendige kanter af hjørnerne af formen. Spray caulk udformningen spray på det, og glatte det med fingrene. Dette skaber afrundede hjørner for bordplade.

TIPS

  • Brug beskyttelsesbriller, når der skæres af melamin.

relaterede artikler