Sådan bruges kulørte lamper

August 2

Fairy lys er de små hvide eller flerfarvede lys strenge traditionelt anvendes i julen på træer og kranse, men de kan også bruges hele året som accent belysning. De producerer en subtil glød, der kan oplive et barns værelse eller tilføje varme til et mørkt hjørne. Bruges kreativt, kan de krydre din indretning og tilføje gnistre til dit hjem.

Instruktioner

1 Test streng af lys først ved at tilslutte dem i. Hold dem unplugged i, når man arbejder med lysene for at undgå risiko for elektrisk stød.

2 Vælg et område til at dekorere. String fairy lys omkring et spejl eller under en pejs kappe at kaste en varm glød. Brug aftagelige selvklæbende strimler kroge, eller en hæftepistol i uanselige steder at vedhæfte lys.

3 Surround en vinduesramme i et barns værelse til at skabe illusionen af en stjerneklar nat. Sørg for at der er en stikkontakt i nærheden for at sætte lys i når du er færdig.

4 String lys omkring kanter af et loft. Du skal bruge flere strenge for dette, afhængigt af størrelsen af ​​rummet. Sørg for, at lysene du køber kan kobles sammen for at forlænge den.

5 Run strenge af lys i rummet mellem toppen af køkkenskabe og loftet. Dette vil skabe en blød glød i et typisk mørkt område og tilføje dybde til dit loft.

6 Saml lysene løst og placere dem i en dekorativ kurv. Bland glas, smykker til at reflektere lyset. Alternativt, bland i duftende fyrrekogler og tørret frugt til at skabe en festlig ferie frugtkurv.

TIPS

  • Når du bruger en hæftepistol på lette strygere, passe på ikke at hæfte gennem tråden. Punkterede ledninger kan forårsage elektriske brande eller shocks.Never cut lys strenge. De fås i forskellige længder, så sørg for at måle det område, du ønsker at dekorere. Skæring lys strings vil udsætte ledningerne og vil forårsage elektriske brande eller stød.

relaterede artikler