Sådan Udskift en Circuit Breaker for en Trane Furnace

April 8

Sådan Udskift en Circuit Breaker for en Trane Furnace


En Trane ovn uden elektricitet kan resultere i en ubehagelig hjem. Hvis det sker om vinteren, vil det efterlade dig uden varme og kan forårsage dine vandrør til at fryse og brast. Trane ovne har ikke nogen interne elektriske afbrydere at rette. Ovnen er beskyttet af hjemmets afbrydere i el-tavler. Mens næsten alle kan nulstille en breaker, der er udløst, udskiftning af en afbryder, der er mislykkedes fuldstændig kræver en vis erfaring med at arbejde med husstand elektriske ledninger systemer.

Instruktioner

1 Find panelet fordeling til dit hjem. Det er typisk i bryggers eller garage, men kan findes næsten overalt i hjemmet.

2 Bestem hvilken afbryder beskytter ovnen strømforsyning. Kig på indersiden af ​​panelets døren for en liste af tal og tilsvarende enheder.

3 Sluk for strømmen til panelet fordeling ved at åbne hovedafbryderen switch. Bekræft strømmen er slukket ved at berøre en ikke-kontakt spænding detektor til wiren isolering. Dobbelttjek er slukket for strømmen ved at kontrollere at se, om alle enheder i hjemmet har magt.

4 Fjern de skruer, der fastgør dækslet på panelet fordeling og sæt dækslet til side. Fjern terminalen skruen på ovnen breaker og træk den sorte "hot" tråd.

5 Fjern breaker fra panelet ved at lirke det op med en skruetrækker fra midten af panelet.

6 Drej den nye breaker til "off" position. Sæt afbryderen i placeringen af ​​gamle breaker ved at vippe ind mod midten, og derefter trykke ned på ydersiden, indtil den låses på plads.

7 Sæt den sorte ledning i det nye breaker terminal og spænd den ned. Sæt paneldækslet og tænde for strømmen igen.

TIPS

  • Din ovn har også en switch, der ligner en lyskontakt, der ligger mellem ovnen og bryggers dør. Hvis afbryderen er tændt, og ovnen har stadig ingen strøm, kontrollere, at denne kontakt er i positionen "on".
  • Rør aldrig strømførende ledninger, da dette kan føre til din elektrisk stød.

relaterede artikler