Vejledning til Roomba Skedulere

May 13

Den Roomba er en skiveformet robot sugemaskine designet til at tage arbejde uden arbejde, i det mindste på dine gulve. Ideen synes at fange på som sit ophav, iRobot Corporation, rapporterer, at over to millioner Roombas har taget ophold i hjem verden over. Den Roomba arbejder ved hjælp af sensorer, der fortæller det placeringen af ​​drop-offs, såsom trapper, og placeringen af ​​hjørner og forhindringer. Nyere Roombas er programmerbare og giver dig mulighed for at planlægge dem til at rense selv mens du er væk.

Hvordan det virker

Den Roomba robot kan støvsuge enten i rengøring mode eller spot-mode. I rengøring tilstand, beregner størrelsen af ​​rummet og justerer sin rengøring tid i overensstemmelse hermed. I stedet tilstand, det renser i en cirkelbevægelse i et lokaliseret område og derefter går tilbage, hvor den startede. Da det har evnen til at justere sin højde, vil Roomba arbejde på næsten alle gulvtype undtagen shag tæppe. En anti-tangle funktion hjælper det at undgå at blive fanget i frynser og kvaster. Børster langs kanterne tage sig af vægge og hjørner. Nedenunder, to modsat roterende børster og et vakuum øse op snavs og skidt.

En Roomba kan indstilles til at støvsuge alle værelser eller ved hjælp af en funktion kaldet en Lighthouse, ren inden for kun ét rum. Sensorer på Lighthouse sat en usynlig barriere Roomba ikke vil krydse.

En funktion på nyere Roomba er er en planlagt rengøring mode. Programmere Roomba til at begynde at rense på et tidspunkt i fremtiden, og på det tidspunkt Roomba vil forlade sin base, fuldføre opgaven, og vende tilbage til sin batterioplader hjemmebase.

Planlægning

Brug scheduler funktion til at programmere Roomba til at rense en gang om dagen i op til en uge i forvejen. Brug af Roomba i mellem planlagt rengøring påvirker ikke planlæggeren.

Planlægning af Roomba er en let opgave, som de fleste alle kan gøre. På forsiden af ​​Roomba, vil du se fem knapper; tre på toppen og to i bunden. De øverste knapper er for dag, time og minut; de nederste knapper indstille uret og tidsplan.

Hvis du vil bruge Roomba planlægning funktionen først indstille den aktuelle tid. Tryk og hold på knappen Ur, mens du bruger de øverste knapper til at indstille den aktuelle dag og tidspunkt. Når du er færdig, skal du slippe knappen Ur og vente på en bip for at fortælle dig den tid er indstillet.

Indstilling af tidsplanen er lige så nemt. Brug den samme proces som for indstilling af tid, men denne gang skal du trykke på og holde knappen Schedule. For eksempel, hvis du vil planlægge Roomba at rengøre på lørdag kl 10:05, skal du trykke på og holde knappen tidsplan, skal du trykke på Dag indtil du rammer lørdag, tryk Time, indtil du rammer 10:00 og derefter trykke minut, indtil du rammer fem -minutters mark. Gentag for så mange dage, som du vil planlægge, op til i alt syv dage. Husk dog, at mens du kan planlægge syv dage ud, kan du kun planlægge én rengøring om dagen. Efter at have afsluttet hver dag tidsplan, bipper maskinen for at bekræfte.

For at se planlagte rengøringstider, trykke og holde på Schedule og tryk på knappen Dag for at se alle planlagte rengøringstider.

Slet en tidsplan

For at slette en planlagt rengøring, skal du trykke på og holde knappen Tidsplan og tryk derefter på knappen Dag indtil du kommer til den dag, du vil slette. Tryk og hold knappen Dag at slette dagen og derefter slippe knappen Schedule. For eksempel, hvis du ønsker at slette en planlagt rengøring for lørdag, trykke på og holde knappen tidsplan, trykke på knappen Dag, indtil du kommer til lørdag. Tryk og hold knappen dag, vente på maskinen at bippe en bekræftelse og slip derefter knappen Schedule.

Sletning af en planlagt rengøring dag er den eneste gang maskinen bipper en bekræftelse, før du slipper knappen Schedule.

Ændre en tidsplan

For at ændre en planlagt rengøring, skal du trykke og holde knappen tidsplan, trykke på knappen Dag for at finde den dag, du vil ændre. Når Roomba viser tidsplanen for den dag, skal du trykke på knapperne time og / eller minut ændre tidspunktet til hvad du har brug for det til at være. Slip knappen Tidsplan og vente på bekræftelse bip.


relaterede artikler