Sådan installeres et Bathroom Sink Putty P-Trap

July 14

Sådan installeres et Bathroom Sink Putty P-Trap


En af de mest anvendte værktøjer i en blikkenslager værktøjskasse er blikkenslager s kit. Denne ler typen blanding hjælper segl rør og inventar mod vand lækager. Plumber s kit er almindeligt anvendt i dræn og p-fælde installation. Det kit er placeret under vasken afløbet flange. Denne flange fører til p-fælde, nedenfor. Formålet med p-fælden er at stoppe kloak gasser i at undslippe op og ind i din badeværelse. Du kan installere både en p-fælde og vask afløb med brug af blikkenslager s kit.

Instruktioner

1 Rens ud i bunden af badeværelset vasken med et badeværelse renere og klud eller håndklæde. Hvis badeværelset vasken tidligere har haft en vask flange og VVS installeret, skal du bruge en spartel til at skrabe væk enhver caulk, kit eller andre klæbemidler, der kan være tilbage i vasken.

2 Drej badeværelset vasken flange løbet hovedet. Rul en tynd strimmel af blikkenslager s kit, omkring 1/4 tommer bred med 3 eller 4 inches lang. Trykke dette på plads omkring undersiden af ​​flangen.

3 Drej flangen højre side op. Indsætte det i bunden af ​​den badeværelse sink. Drej flangen lidt som du sætter ind i flangen åbning, som vil hjælpe distribuere kit.

4 Hold flangen på plads i vasken med den ene hånd. Tag den lige tailpiece med den anden hånd og skru det ind i undersiden af ​​flangen.

5 Indsæt det gummi eller plast skiver inde i store jamb møtrik. Påfør rørgevind forbindelse til de jamb nut gevind på undersiden af ​​vasken. Skub jamb møtrik op over enden af ​​endestykket, indtil den flugter med jamb tråde. Spænd karmen møtrikken med uret.

6 Anvend rørgevind forbindelse til gevindene i bunden af halestykket og kloakrøret indløb.

7 Sæt p-fælden på plads mellem endestykket og indløbet kloak. Skub koblingerne fra p-fælde over rørtilslutninger og spænd.

8 Kør vand i vasken over og se både flangen, tailpiece og p-fælde for utætheder. Stram koblinger, hvis det er nødvendigt.


relaterede artikler