Sådan genkender Typer af blomster

March 6

Sådan genkender Typer af blomster


Det er lettere at identificere den type blomst vokser på en plante snarere end selve planten. Grønne planter tendens til at se meget lig hinanden, men blomsterne er unikke. Sammenligne en rose med en nellike og du kan straks se forskellene i de to blomster. Der er et par måder at korrekt identificere blomster, hvilket er vigtigt i den rette pleje af blomsten. Det er næsten umuligt at vide, hvad fødevarer at brødføde en blomst eller endda hvor meget vand til at give det, hvis du ikke ved, hvad type blomst, det er.

Instruktioner

1 Læg mærke formen af blomstens blomstrer. Dette er den bedste måde at identificere en blomst. Er de blomstrer fast eller er de petaled? Do de faste blomstrer har flosset kanter? Hvis ja, hvor mange? For eksempel, natlysolie har fire jævnt formede kronblade, der danner formen af ​​et bæger.

2 Vær opmærksom på den tid af året blomsterne blomstre. Nogle blomster er enårige og kun flor gang; nogle er stauder og blomstre hver sæson. Fordi der er sommer, forår, vinter og efterår blomster, er der altid en blomst blomstrende. De hvide blomster med lyserøde pletter af bjerget laurbær blomstre i april.

3 Overhold blomsterne til at se, hvis de vokser en blomst til hver stængel eller vokse i klynger. Hver blomst har en unik voksende mønster per type. Løvefod vokser i en klynge af små blomster 6 til 9 inches lang, men den fugl af paradis har en enkelt blomst.

4 Tjek den type blade og stængel struktur blomstrende plante. Hver blomst vokser på et unikt arrangement af dele. Nogle strukturer er hængende og nogle er opretstående. Den hanekam vokser på høje stive stilke. De Contra Costa goldfields vokse på forgrenede stilke.

5 Mål højden og bredden af blomstrende plante som en identifikation metode. Nogle blomster vokser på lav-range jorden belægninger, mens andre blomster vokser meget høj - enten på langstilkede strukturer eller træer. Mange træer bære smukke blomster. Den gule blomst af solsikke vokser på en stilk op til 10 fod høj.

TIPS

  • Hvis du har en blomst du ikke kan identificere, tage et billede til din lokale planteskole. De fleste blomsterhandlere kan identificere en blomst type ved at se på et billede.
  • Forsøg ikke at identificere en blomst type med kun en eller to identificerende funktioner. Bare fordi en blomst er rød gør det ikke en rose. Bare fordi en blomst har snesevis af lange tynde kronblade gør det ikke en daisy.

relaterede artikler