Sådan sammenligne Whole House Fans

March 8

Ved en gennemsnitlig pris på $ 200 til $ 800, hele huset fans er en omkostningseffektiv og energieffektiv måde at holde et hus køligt. Sammenligning visse funktioner vil hjælpe dig med at vælge den bedste hele huset fan til dit hjem.

Air Change

Ifølge det amerikanske Department of Energy, bør hele huset fans ændrer luften i et hjem 30 til 60 gange i timen. Kravene luftskifte varierer i forskellige klimaer. Det er bedst at konsultere en professionel til at bestemme den bedste luftskifte for netop din klima.

Størrelse

Hele huset fans dimensioneret i kubikfod per minut (CFM) af køling. Den rigtige størrelse fan er vigtig for køling og omkostningseffektivitet. Mængden af ​​hjemmet ganges med den anbefalede luftskifte og derefter divideret med 60 for at bestemme cfm.

Operating Støj

Consumer Reports anbefaler at bruge en stor kapacitet blæser med to hastigheder, som vil være mere støjsvage ved lav hastighed end en mindre fan opererer ved høj hastighed. Direkte højttalerenheder med ventilatorbladene monteret direkte på motoren er mere støjende end bælte drevet enheder, som kræver regelmæssig vedligeholdelse af remmen og remskiven system.

Fart

Hele huset fans er enten enkelt eller dobbelt hastighed fans. Dual speed fans giver hurtig afkøling ved høj hastighed og ved lav hastighed køre mere stille og samtidig opretholde komforten niveau i hjemmet.


relaterede artikler