Sådan Skær et Trench Med en Edger

February 6

Gas-drevne græsplæne kantpudsere er elværktøj med en metal skæreblad, der roterer lodret og har et indstilleligt blad dybde. Landscapers og husejere bruger kantpudsere langs siderne af græsklædte områder og blomsterbede at skabe en smal grøft. Renden forhindrer ukrudt i at vokse og skaber også en visuel kløft mellem naturområder. Betjening af en kantskærer er forholdsvis ligetil, men bruger dem forudsætter passende gear til sikkerhedsbeskyttelse.

Instruktioner

1 Tag den rette sikkerhedsudstyr før retssagen, herunder øjenbeskyttelse, ørepropper, arbejdshandsker, lukkede-tåede sko, lange bukser og en langærmet skjorte.

2 Gå langs det område, hvor renden vil gå og skitsere det med en dåse spray kridt. Hvis området har en naturlig skilletegn, såsom værftet barkflis, en gangbro eller indkørsel, kan du springe dette trin.

3 Fyld kantskæreren med gas og sikre sikkerheden vagt er korrekt placeret.

4 Skub kantskæreren til slutningen af kridt linje og indstille bladet dybde regulatoren til den ønskede grøft dybde. Det er bedst at starte med en lavvandet dybde på 1 til 3 inches. Tryk på knappen primer to til tre gange og træk i startsnoren for at starte kantskærer.

5 Skub kantskæreren langsomt hen over længden af kridtstreg, indtil du når den anden ende.

6 Flyt tilbage til start placering og øge dybden af bladet, hvis du har brug for en dybere grøft. Skub kantskæreren langs stien igen for at grave ud renden bunden.


relaterede artikler