Hvordan at reparere en Electrolux Canister Switch

May 3

Hvordan at reparere en Electrolux Canister Switch


Electrolux dunk har en vippekontakt, der bliver slidt med brug. Der er en kontakt knap på ydersiden af ​​beholderen; under afbryderknappen er en plastik rocker, der sidder i en rille. Kontakten knap drejer "On" og "Off" i denne rille. Electrolux skifte rent faktisk gør en klikkende lyd, når knappen klikker til eller fra. Hvis der ikke er kliklyd, så rocker brik skal udskiftes. Du kan høre en brudt stykke af rocker raslende rundt i dysen af ​​vakuum. Mekanismen fjeder under kontakten kan også forhindre skiftet fra arbejde.

Instruktioner

1 Tryk ned på udløserhåndtaget for posen åbningen på beholderen og træk de to kofangere inde i dåsen med en tang. Disse to kofangere giver dig adgang til den bageste hus af beholderen vakuum. Fjern ikke motoren fra beholderen.

2 Vip beholderen vakuum, så den ligger på siden. Fjern den forreste pose døren fra dens hængsel. Hvis det er nødvendigt, nedskrive hvordan man kan sætte den tilbage på efter reparationen.

3. Mærk for den fjederbelastede lockout switch inde i dåsen. Kontakten sidder i posen boliger; det ikke sidde på motoren eller på ledningen tilbagespoling. Seks Phillips skruer holder kontakten på plads. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne fra posen boliger og kontakten.

4 Løft huset og drej den i en 45 graders vinkel, den maksimale afstand det kan gå, og kontrollere rocker for at sikre det er ikke brudt. Kig på foråret at afgøre, om det er strakt, slidt eller mangler. Fjederen at se på, er den U-formede fjeder nedenunder afbryderknappen, ikke rocker foråret.

5 Kontroller rocker at se om det er brudt. Fjern rocker fra huset; fjerne rocker foråret samtidig med spidstang. Du behøver kun tang til at fjerne foråret; rocker vil pop off foråret på egen hånd. Brug en vatpind til at gnide nogle vaseline på den nye rocker før du sætter den ind i huset. Vaseline smører plast, så den glider på og af med lidt modstand.

6 Sæt posen boliger ved at vende den 45 graders vinkel, installere det back-to-front. Sæt de to kofangere og den forreste pose døren. Alle dele skal orienteres således, at vakuummet kan fungere. Hvis noget ikke passer rigtigt, kan det betyde, at den tidligere stykke ikke var geninstalleret korrekt. Trace dit arbejde og omgøre nødvendigt.

TIPS

  • Før du rive kontakten fra hinanden, skal du trykke på reset-knappen på dysen for at sikre, vakuum ikke bare behøver nulstilling.
  • Fjern ikke motoren fra beholderen. Du vil skabe en større hovedpine, hvis du gør.
  • Når du løfter posen boliger, være forsigtig med ledningerne. Løft ikke huset så hårdt, at ledningerne trækkes løs fra motoren.

relaterede artikler