Hjemmelavet Vinyl Floor Cleaner

June 11

Rengøring vinylgulve kan være en vanskelig opgave, fordi du skal bruge et rengøringsmiddel, der fjerner ophobning og rester uden at spise væk på vinyl finish. Striber er et andet problem, der almindeligvis opstår ved rengøring vinylgulve. Mens du kan købe mange rengøringsmidler, der behandler disse bekymringer, de kan være dyrt og fuld af kemikalier. Du kan lave din egen hjemmelavede vinyl gulv renere på en brøkdel af prisen, med elementer, der er sandsynligvis allerede i dit hjem.

Eddike og vand

En eddike og vand kombination er en grundlæggende løsning til at rense vinylgulve. Tilsæt en gallon lunkent vand til en spand og hæld i en kop eddike. Dette ikke kun fungerer som et desinfektionsmiddel, men det dræber også lugt og bakterier. En flaske eddike koster omkring to dollars og varer i flere vaske. Eddike selv holder også moppen desinficeres, øge sin rengøring levetid. Eddike er en helt naturlig ingrediens, der er egnet til alle vinylgulve.

Alkohol og opvaskemiddel

Opvaskemiddel er en mild affedtningsmiddel der efterlader ingen rester (perfekt til vinylgulve). Kør en liter lunkent vand i din rengøring spand, hvorefter der tilsættes 1/2 kop sprit og 1/2 kop eddike. Endelig røre i to til tre dråber flydende opvaskemiddel (lidt opvaskemiddel går en lang vej). Rør med din moppe, og rengør dit gulv som sædvanlig. Dette fungerer fint som en daglig eller hveranden uge renere og desinfektionsmiddel, holder dit gulv skinnende og fri for bakterier.

Duftende Vinyl Floor Cleaner

For en duftende version af en hjemmelavet vinyl gulv renere, hæld en liter lunkent vand i en spand, tilføje en kop eddike, tilsæt derefter fire skefulde citronsaft. Dette nedtoner den stærk lugt af eddike. Endelig tilsættes 15 til 20 dråber af din favorit æterisk olie; tea tree olie og pebermynte olie arbejde stor som duftende rengøringsmidler elementer. Moppe gulvet som sædvanlig, og du vil ikke kun have en ren og desinficeret gulv, men også en frisk-ildelugtende værelse.


relaterede artikler