Installation af en ny Circuit Breaker

June 28

Installation af en ny Circuit Breaker


Det sidste trin i at tilføje en ny filial kredsløb i dit hus er at installere den nye afbryder i din tjeneste panelet. Når du har kørt den elektriske kabel bag vægge og lofter og fastgjort inventar eller forretninger, kan du blive overrasket over, hvor nemt det sidste skridt kan være. Processen indebærer adgang til bus barer, der bærer den elektriske strøm i dit hjem, der forbinder de elektriske ledninger til breaker og derefter snappe afbryderen på plads på de elektriske busser.

Instruktioner

1 Vend de vigtigste breakers at slukke for strømmen til tjenesten panelet. De er placeret på toppen af ​​betjeningspanelet. Skru de skruer, der holder panelets dæksel på plads, og fjern panelets dæksel.

2 Find en knockout slug på siden eller i bunden af betjeningspanelet og pop det ud med en hammer og skruetrækker. Ledningerne fra den nye kreds vil komme ind i boksen gennem dette hul.

3 Fastgør det elektriske kabel stik på plads i knockout hul. Konnektoren består af en låsemøtrik og skrue / spændesamling og holder kablet på plads. Stikket beskytter også kablet bliver beskadiget af skarpe kanter i knockout hul. Låsemøtrikken går på indersiden af ​​kassen og klemmeorganet er på ydersiden.

4 Før kablet gennem stikket i betjeningspanelet. Bring i lige nok kabel til at nå den varme bus bar, mens den kører langs kanten af ​​tjenesten panelet for at undgå kontakt med bus barer.

5 Fastgør den hvide (neutral) ledning til en tom terminal på neutral bus bar. Den neutrale bar har en række andre hvide ledninger forbundet til det, og findes hyppigt i bunden af ​​betjeningspanelet. Fastgør den grønne jordledning til den neutrale bar, hvis nogen grønne jord bus er til stede. Jorden bus bar har normalt grønne skrueklemmer.

6 Sæt den sorte (varm) ledning i den bageste del af afbryderen og stram låseskruen.

7 Find en tom plads på den varme bus bar for den nye breaker og snap breaker på plads. Stram klemmen og låsemøtrikken på det elektriske stik til at sikre det elektriske kabel.

8 Punch ud den tilsvarende knockout slot på paneldækslet og sæt dækslet.

9. Tænd for strømmen til tjenesten panelet på de vigtigste breakers.


relaterede artikler