Gode ​​farver til Paint vægge med Red Terrazzo

November 13

Gode ​​farver til Paint vægge med Red Terrazzo


Med en historie der går tilbage mere end 1.500 år til romertiden, terrazzo er en af ​​de tidligste genanvendte sammensatte byggematerialer. Chips af sten eller glas, ofte kombineret med små mængder af yderligere pigment, suspenderes i et bindemiddel, derefter hærdes, slebet og poleret til en høj glans kunstnerisk finish. Naturlig rød terrazzo resultater fra rød til pink stenslag, der producerer en jordiske marmoreret rød overflade. En rød terrazzo gulv overflade fungerer som en varm neutral farve flade, der vil parre held med andre varme farver til at danne en rig palet.

Varm hvid

Rød terrazzo er sat ud af varm hvide vægge til at blive den dominerende farve i et rum. Varm hvid er en nuance af rød, gul eller orange. Off-white former, når små mængder af et eller flere af disse grundfarverne føjes til almindelig hvid. De resulterende nuancer er blegere end en pastel tone, men blødere end lyse hvidt. Et eksempel på en varm hvid er farven på fransk vanilleis. Disse farver subtilt supplere den naturlige skønhed af terrazzo, og skabe en diskret baggrund for tekstiler og møbler.

Pastels

Varm pastelfarver par med røde terrazzo at skabe et harmonisk farvesammensætning monokromatisk. Nuancer og nuancer af en enkelt farve komponere en monokromatisk farveskema. Begyndende med en dybere blandet rød tone maling trukket fra den røde terrazzo gulv, pastel nuancer af farven formularen ved at tilføje hvid. Afhængigt af de naturlige lyskilder i rummet, kan vægge males i forskellige pastelfarver nuancer af samme farve til en rolig, rolig effekt. Varm gule pasteller danne en analog farveskema, når den kombineres med røde terrazzogulve. Analoge farver er i nærheden af ​​hinanden på farvehjulet. Gul tilfører energi til et rum; imidlertid som pastelfarver, effekten er subtil.

Golds

Golden lav intensitet nuancer kombinere med rødt terrazzo for en sikker farveskema, der udtrykker varme og gæstfrihed. De rige toner af gulvet repeat i væg farver for at skabe en selskabelig rum, der har undertoner af det toscanske landskab. Golden farver er mere intense; dog tilsætningen af ​​små mængder af den komplementære farve holde dem fra overvældende rummet.

neutrale

Neutrale farver som brun, grå eller kamel ser sofistikeret, når parret med røde terrazzogulve. Maleri trim i en højglans udgave af væg farve broer blanke gulve med flad væg toner. Neutrale farver fremhæve den naturlige skønhed af røde terrazzo ved at gøre opmærksom på den glatte overflade og subtil farve.


relaterede artikler