5 kendetegnende for al Seed Planter

June 30

5 kendetegnende for al Seed Planter


De mennesker, der nyder havearbejde, enten indendørs eller udendørs, altid nyde at se deres planter vokser og reproducere. De fleste af de planter folk normalt vokser i deres hjem og haver er frøplanter. Disse planter har fem fælles karakteristika.

Blade

Frøplanter alle besidder blade i nogle mønster og konfiguration. Blade varierer meget i udseende og kan være meget lille eller meget stor. Bladene er en del af skuddet ifølge den plante, der er placeret over jorden. Det er hvor fotosyntese, omdannelse af lys til sukkerarter, finder sted. Fødevarer er også gemt i blade og udgivet som det er nødvendigt af plantens celler. Plant hormon produktion foregår også i denne øvre shoot-system af anlægget, ifølge BiologyJunction.

Stængler

Frøplanter har alle stængler, der bidrage til at støtte anlægget og holde celler til fotosyntese, mad og vand transport, samt celler til reproduktion. Stilkene er hvor blomsterne er placeret, som derefter bliver til frø, der skaber flere planter. Ikke alle planter har synlige blomster. Nogle blomster er meget iøjnefaldende, men tjener samme funktion for frøspredning som mere frodige blomster.

Roots

Alle frøplanter har en root system, der hjælper til at forankre planten på plads. Rødder er generelt underjordiske strukturer, der absorberer vand og næringsstoffer fra jorden og gemme den til senere anvendelse som det er nødvendigt. Rødder kan spredes bredt inden jorden for at absorbere så meget vand og ernæring som muligt. Generelt, jo større planten, vil den bredere rodsystemet spredes.

Seed-producerende evne

Alle frø planter producerer frø som en metode til reproduktion. Ikke alle planter reproducere denne måde, dog. Nogle planter, ligesom mosser, bruge sporer til at vokse ind i nye miljøer. Selvom forskellige typer af frø kan se meget forskellige fra hinanden, de alle indeholder de samme grundlæggende strukturer. Frø har alle et foster, et opbevaringsrum mad orgel og en frøskal. Seedning er en meget effektiv måde at skabe flere anlæg, hvilket er hvorfor der er så mange frø-type planter.

karsystemet

Planter kræver et vaskulære system til at bære fugt og næringsstoffer til alle dele af planten og at opretholde sin opretstående struktur, ifølge EdHelper. Phloem er karvæv der bærer mad hele planten. Xylem er vaskulært væv, der bærer vand og næringsstoffer til plantecellerne. Det vaskulære system er så vigtigt for planten at skader på disse væv kan forårsage sin død.


relaterede artikler