Trimning Sun Flowers

October 5

Trimning Sun Flowers


Solsikker er utroligt nemme at dyrke og kræver meget lidt vedligeholdelse. Du skal blot sår frøene i slutningen af ​​foråret, hvor de kan få sol på hver side, og planterne vil gøre resten. I slutningen af ​​sæsonen, solsikker droppe deres frø, eller fugle spreder dem, når de spiser dem. Den følgende sommer, vil du have en overflod af blomster på steder langt ud over, hvor du oprindeligt plantede dem. Mindre solsikker vil have mere end en flor, men gigantiske solsikker typisk kun producere en flor og derefter dø.

Instruktioner

1 Beskær døde blomstrer. Den mindre solsikke sort producerer flere blomster. Når de begynder at falme, beskære dem med skarpe saks for at tillade andre at blomstre.

2 Cut gigantiske solsikker til jorden. Når den store blomstre af en kæmpe solsikke dør og fuglene har haft deres udfyldning af frøene, skære ned hele stilk. Kæmpe solsikker kan vokse mere end 10 fod høje og stilke kan være 2 inches i diameter. Beskæringssaks vil ikke gøre det trick, så brug en lille sav eller endda en machete til at hugge dem ned.

3 Skær ned mindst sunde af en gruppe af solsikker. Hvis en eller to begynder at læne mod de andre, er det en god ide at tage dem ned, så vægten ikke vælte de sundere dem. Sunflowerguide.com anbefaler at holde hovedet og flytte det ud for en fugl feeder, hvor det stadig kan være til nytte.


relaterede artikler