Den bedste måde at rengøre Fedtstensovne Bordplader

September 3

Den bedste måde at rengøre Fedtstensovne Bordplader


Fedtsten bordplader, lavet af en naturligt brudt metamorfe bjergarter, kræver lidt pleje og vedligeholdelse. Husejere vælger fedtsten for sin holdbarhed og naturligt udseende. Varmeplader og sure udslip ikke beskadiger fedtsten bordplader. Korrekt pleje og vedligeholdelse af et fedtsten køkkenbordet, herunder oprydning messer hurtigt, hjælpe med at give det års nytte.

Rensning

Køb ikke skrappe kemiske rengøringsmidler til brug på din fedtsten køkkenbordet. Fedtsten overflader er uigennemtrængelige, hvilket betyder at de ikke kan farves, så du behøver ikke at gennemsøge eller afblege køkkenbordet. Derudover kan skrappe kemikalier beskadige udseendet af din olieret finish og er en mindre sikkert valg omkring børn eller kæledyr. Slibende rengøringsmidler kan efterlade ridser på disken.

Tør køkkenbordet efter brug med en fugtig, ren klud. Brug en smule mild sæbe, såsom en fødevare-safe opvaskemiddel, som ønsket at friske køkkenbordet. Hvis du har nogle snavs eller jord i hjørnerne eller sprækker, brug en blød rengøring børste eller en ren kasseret tandbørste til at rense området. Lad tælleren lufttørre eller tør den med en blød, ren, fnugfri klud. Støv køkkenbordet dagligt med en blød, fugtig svamp eller klud.

Vedligeholdelse

Fedtsten bordplader starter ud lysegrå i farven. Over tid, med anvendelse af mineralsk olie, farven dybere. For at uddybe din counter farve og bevare sin skønhed, olie den jævnligt med mineralsk olie. Spred et tykt lag af olie over hele køkkenbordet. Lad olien sidde på køkkenbordet i ca 30 minutter, og tørre det af med en blød klud.

Oliering køkkenbordet hjælper skjule mindre ridser og mangler. Du kan anvende flere lag af olie i løbet af dagen, hvis nødvendigt. På den anden side, efter din counter har udviklet den farve du ønsker, du behøver ikke at olie, det mere, hvis det er ubelejligt. Hvis du bemærker vand pletter på din counter, oliering svinder dem og hjælper med at beskytte mod dem i fremtiden.

Fedtsten ridser nemt. Mindre ridser kan skjules med flere lag af mineralsk olie og akkumulerer at give køkkenbordet et rustikt udseende, at nogle mennesker ønsker. Dybe ridser kan slibes ud. Hvis du sand din fedtsten køkkenbordet, vil det være nødvendigt re-oliering at genoprette farven.


relaterede artikler