Hvordan man undgår en Pipe Bursting i et hjem

January 2

Hvordan man undgår en Pipe Bursting i et hjem


I vintermånederne, hvor temperaturerne styrter, kan rør i dit hjem være i fare for frost. Frosne rør kan føre til sprængning, som kan sætte dig op til en stor oversvømmelse i dit hjem. Der er ting, du kan tage for at beskytte udsatte rør under frostvejr. Vinter-proofing dine rør og tager de nødvendige forholdsregler vil sikre, at dine rør ikke fryser, og muligvis briste, i løbet af en vinterkulden snap.

Instruktioner

1 Ring til en blikkenslager og få ham omdirigere alle udsatte rør i dit hjem. Disse er rør, der kører på tværs af din garage loft, under et krybekælder eller langs en ydervæg i dit hjem, hvor de udsættes for koldt vejr. Hvis disse rør er omdirigeret, så de ikke udsættes for udetemperaturer, vil de være langt mindre tilbøjelige til at fryse om vinteren.

2 Wrap rør med skumisolering. Dette kan købes i hjemmet udbud og isenkræmmere. Man kan også sprøjte skum isolering omkring rørene. Dette vil holde dem varme i vintermånederne. Sørg rør er isoleret i hjemmets krybekældre og bryggers, der normalt er meget koldere end resten af ​​huset i løbet af vinteren.

3 Tænd vandhaner til en ad gangen. Hvis du er bange rørene kan være ved at fryse, kan du slå den varme og kolde haner på og lad vandet løbe meget langsomt; dette vil holde vand kører gennem dine rør og forhindre dem i at fryse. Dette anbefales i ældre huse, når andre muligheder er slået fejl. Også, rødmen dit toilet periodisk vil holde vand kørende.

4 Åbne døre til alle rum i dit hjem. Det holder nogen rum i dit hus bliver for koldt. Du kan også åbne kabinetter under dræn i køkken og badeværelser, så varme fra hjemmet kan komme ind skabene og holde rørene fra at fryse op.


relaterede artikler