Hvordan skal tjekkes for hærdet glas

January 13

Hvordan skal tjekkes for hærdet glas


Hærdet glas er almindeligt anvendt som sikkerhedsglas, som kræves af de fleste bygningsreglementer. Kontroller, om et mærke ætset eller præget på et hjørne kant af vinduet for nem identifikation. Dette mærke kræves af International Building Code og skal anvendes på en permanent måde, der modstår fjernelse eller destruktion. Den hærdning proces efterlader også mærker på glasset; nogle er synlige for det blotte øje, og nogle kan kun ses gennem polariserede briller.

Instruktioner

1 Undersøg kanterne på hvert hjørne af glasset for at finde mærket eller logo, der indeholder producenten og sikkerhed ruder koder såsom IGCC (termoruder Certification Council) eller ANSI (American National Standards Institute). ANSI Z-97.1 er den identifikationskode for sikkerhedsglas.

2 Se glasset i en vinkel i reflekteret lys. Ruller, der anvendes i en type hærdning proces efterlade en let bølget overflade. Alternativt, inspicere kanten af ​​glasset for Tong mærker, som anvendes i stedet for rullerne i en anden tempereringsprocessen.

3 Se på glasset gennem polariserede briller og i en vinkel til et ternet mønster, som resulterer fra tempereringsprocessen. Flyt lidt rundt for at ændre din synsvinkel, hvis mønstret ikke er synlig i første omgang.


relaterede artikler