Sådan Plant Crookneck Squash

September 10

Sådan Plant Crookneck Squash


Crookneck squash er en favorit sommer grøntsag for mange og er alsidig i, hvordan det kan være forberedt. Gule squash vokser på buske og kan plantes ved frø, så snart faren for frost er forbi, og jorden er varm. Mens den ene plante kan producere nok til en familie på fire, flere anlæg tilbyder overflod for dem, der gerne bevare friske grøntsager ved frysning eller konserves. Harvest er typisk inden for 55 dage efter plantning.

Instruktioner

Sådan Plant Crookneck Squash

1 Arbejde jorden i haven med en rorpind, indtil alle klumper er fjernet. Sørg for området anses for crookneck squash er i en solrig placering. Selv om det er frivilligt, er det et godt tidspunkt at tilføje kompost til jorden og arbejde det ind med rorpinden.

2 Brug en hakke, lave bakker i den række, hvor du vil gerne plante crookneck squash, med hver bakke cirka tre fod fra hinanden. Efter spiring, vil hver bakke indeholder en til to crookneck squash planter efter udtynding.

3 Placer fire eller fem crookneck squash frø på toppen af hver bakke og dæk med ca. en tomme af jord.

4 Vand hver bakke med en vandkande. Dette er valgfrit, afhængigt af vejr og uanset om du ønsker moder natur at være i gebyr.

5 Tynd hver bakke, når kimplanter dukke, efterlader en eller to af de sundeste spirer.

6 Vand hver bakke regelmæssigt i midten af planten under varme, tørre perioder, som crookneck squash vokser bedre med rigelig sol og vand.

7 Weed så ofte som nødvendigt.

8 Harvest crookneck squash, mens de er unge, bleg gul farve, og fire til seks inches i længden. Squash vokse hurtigt, og når mere end én plante eksisterer, kan du forvente at høste dagligt efter produktionen begynder. Over-modne squash kan anvendes til fodring af husdyr eller som kompost.

TIPS

  • Hvis insekter blive et problem, blandes en tredjedel del Ivory Flydende Sæbe med to dele vand i en sprayflaske og sprøjte bladene af planter. Sørg for at sprøjte undersiden af ​​bladene så godt.
  • De store blade af squash planten giver vidunderlig skygge til hvile slanger. Tag forsigtighed, når høst.

relaterede artikler