Sådan holder InGround Pools Clean

December 23

Sådan holder InGround Pools Clean


Afslapning i en baggård pulje er en ideel måde for mange husejere at tilbringe en solrig eftermiddag, men en beskidt pool kan ødelægge dagen. Pool ejere undertiden antager, at poolens filtrering system og vakuum vedhæftede filer alt det der kræves for at holde en inground pool ren, men det er ikke tilfældet. Grundlæggende daglige og ugentlige vedligeholdelse kan holde din pool i tip-top form, så det er klar til brug på ethvert tidspunkt.

Instruktioner

1 Skim vragrester fra poolens overflade med en langskaftet net, og tomme alle skimmer kurve dagligt. Debris lov til at klamre sig til siderne af puljen kan forårsage farvning.

2 Brush og støvsuge vægge og bunden af poolen ugentligt. Regelmæssig børstning vil hjælpe med at forhindre pletter fra snavs, alger, mug og skimmel. Brug en langskaftet børste til at rense ned indvendig pool vægge.

3 Test poolens vand ugentligt med kommercielle vand test strips til at sikre pH, kloring, vandets hårdhed og alkalinitet er korrekt afbalanceret.

4 Føj kemikalier til puljen til korrekt balance vandet. Følg kemiske producentens anvisninger til at tilføje kemikalier til puljen baseret på kemisk koncentration og pool volumen.

5 Kør poolens filtreringssystem i 24 timer; derefter teste vandet.

TIPS

  • Gå ikke ind i swimmingpoolen, hvis vandet ikke er korrekt afbalanceret.
  • Brug handsker ved håndtering af pool kemikalier.