Hvordan man laver en Terrarium for en fluefanger

November 2

Hvordan man laver en Terrarium for en fluefanger


Venus Flytraps har altid betaget folks bevidsthed. De er en af ​​naturens vidundere: et medlem af planteriget, der spiser medlemmer af dyreriget. De fleste mennesker har ønsket en fluefanger på et tidspunkt i deres liv, men de terrarier, de kommer i er altid så lille. Brug et par genstande, der kan sikkert findes rundt i huset, kan du lave din helt egen fluefanger terrarium i komfort i dit hjem.

Instruktioner

1 Put spagnum eller spagnum mos i skålen eller parabol. Det beløb, du bruger, vil afhænge af størrelsen af ​​skålen, du bruger. Fyld kun fadet halvt fyldt med mos.

2 Fyld resten af skålen med enten pimpsten, sand eller perlite. Brug ikke pottemuld. Den fluefanger får sin næring fra insekter den spiser. Pottejord er unødvendige og kan dræbe planten.

3 Tag de to-liters flaske og fjerne etiketten fra det. Brug en klar flaske for dette. En koks eller Diet Coke flaske vil arbejde stor for dette.

4 Brug din kniv eller saks til at klippe flasken i midten. Dette vil skabe din kuppel for terrariet. Vær forsigtig, mens der skæres.

5 Bland mos i din skål med pimpsten, sand eller perlite. Når det er blandet godt, sætte fluefanger i blandingen. Sørg dens rødder er dækket meget godt.

6 Anbring den øverste halvdel af de to-liters flaske du halveret over flue fælde. Tryk flasken ned i sandet. Sørg for, at du har den øverste del af flasken stadig på at holde luftfugtigheden i terrariet.

7 Vand fluefanger med destilleret vand. Hold mos blandingen fugtig, men ikke klæg. Må ikke målrettet forår Fældemekanismens enten. Dette vil forhindre fluen fælde fra spise når det skal. Feed the flue fælde små insekter.

TIPS

  • Giv ikke den fluefanger kød såsom hamburger, pølse eller noget andet end små insekter.

relaterede artikler