Hvordan at reparere en kobber rør med en Pinhole Leak

July 10

Hvordan at reparere en kobber rør med en Pinhole Leak


Reparation klemmer effektivt forsegle porelækager, og selv om de er tænkt som en midlertidig løsning, de ofte sidste adskillige år. Reparation klemmer består af et ark af gummi omgivet af en rørformet klemme; klemmen komprimerer gummi mod kobberrøret og stopper flowet af lækagen. På den anden side, reparation koblinger er en permanent løsning på porelækager i kobber. Reparation koblinger er kobber slip-fittings, der forbinder til den utætte rør med lodde og en fakkel. Lær begge metoder og vælge mellem et hurtigt fix og en permanent løsning.

Instruktioner

Reparation Clamp

1 Sæt en skruetrækker i en af reparationen klemme s klemskruer. Drej skruetrækkeren mod uret for at løsne og fjerne skruen. Fjern den modsatte klemskruen fra reparation klemme.

2 Åbn reparation klemme og placere klemmen interiør, gummipude over pinhole lækage. Luk klemme over pinhole lækage.

3 Indsæt en af klemmen er klemskruer i sit hul. Stik en skruetrækker ind i skruens slot og drej med uret for at stramme skruen; ikke fuldt ud spænd skruen. Sæt den modsatte skrue i sit hul og bruge skruetrækker til at stramme skruen; ikke fuldt ud spænd skruen. Vend tilbage til den første skrue, og brug skruetrækkeren til fuldt ud at stramme. Spænd den anden skrue. Stramme skruerne i intervaller pladser jævnt klemmen på tværs af rørets overflade.

Reparation Kobling

4 Sluk for vandforsyningen til utæt rør. Åbn en vandhane i nærheden af ​​utætte rør til at dræne vand fra nettet. Åbn en rørskærer kæbe ved at dreje håndtaget mod uret. Placer skæret direkte over læk og spænd fræseren kæbe på røret. Placer en spand under rørskærer. Rotere rørskæreren omkring røret. Spænd cutter greb hvert par omgange at tvinge cutter klinge længere ind i rørets væg.

5 Drej kniven indtil dens klinge skærer røret. Tillad vand løbe ned i spanden. Fjern rørskæreren fra røret og tør røret med en klud. Placer skæret over røret til en anden snit, der fjerner en lille del af røret fra forsyningsledningen; størrelsen af ​​luns bør være ca. 1 tomme kortere end længden af ​​din reparation kobling eller dimensioneret i henhold til din kobling producentens retningslinjer. Rotere kniven rundt om røret for at fjerne chunk.

6 Rub smergellærred omkring de åbne ender af tilførselsrørene og det indre af hver åben ende af reparationen kobling. Slibe rør og kobling at fjerne fedt og urenheder fra kobber overflade; kobber skinner når ren.

7 Påfør en generøs lag af flux til de rengjorte ender eller de forsyningsledninger og reparation kobling. Flux hjælper lodde flow mellem rørsamlingen, ikke sjuske med flux ansøgning. Træk lidt én forsyningsledning væk fra den anden tilførselsledning, skubbe koblingen fuldt over røret og tillade røret at vende tilbage til sin oprindelige position. Skub koblingen mod det tilstødende rør, så koblingen hviler jævnt over begge forsyningslinjer.

8 DIRECT en VVS brænderens flamme mod en af samlingerne mellem røret og reparation kobling. Dup loddemidlet mod den opvarmede fælles. Hvis loddetin smelter, fjerne fakkel og tryk lodde ind i samlingen, indtil det fylder og siver fra joint overkant. Påfør brænderen til den modsatte side af koblingen, opvarme samlingen og loddes. Tør overskydende, smeltet loddetin fra samlingen med en våd klud. Tænd for vandforsyningen og tjekke for utætheder.

TIPS

  • Brug en reparation klemme ifølge diameteren af ​​din kobberrør; boligområder rør er typisk 1/2 inch eller 3/4 tomme i diameter.
  • Beskytte træ indramning fra brænderens åben flamme med en flammehæmmende klud.

relaterede artikler