Hvornår skulle falde Grass Seed plantes i Missouri?

July 17

Hvornår skulle falde Grass Seed plantes i Missouri?


Timing er en vigtig overvejelse, når plantning græs i Missouri. Fall græsser har brug for tid til at etablere sig inden vinteren, men kan ikke overleve, hvis de er plantet for tidligt. Missouri klima, præget af kolde vintre og varme somre, med potentiale for tørke samt rigelig nedbør, har en stærk indflydelse på, hvilke typer af græs til at plante, og når at plante dem.

typer

Af de to store typer af græs - varme-sæson græsser og cool-sæson græsser - kun sidstnævnte bør plantes i efteråret. Missouri klima i efteråret er velegnet til voksende cool-sæson sorter som Kentucky bluegrass, flerårig rajgræs og strandsvingel. Warm-sæson græsser som bøfler græs og zoysia vil også vokse i Missouri, men disse bør plantes i forsommeren.

Tidsramme

Sensommeren til det tidlige efterår er det bedste tidspunkt at plante cool-sæson græsfrø i Missouri. The University of Missouri rådgiver plantning græs tidligst Aug. 25 og ikke senere end 10. oktober og anbefales den tidligere del af dette interval.

Overvejelser

Du kan også plante cool-sæson græs i det tidlige forår, men det tidlige efterår i Missouri har den helt rigtige kombination af betingelser. Dagene er stadig varmt nok til at tilskynde spiring, og afkortning dage og køligere nætter hjælpe med at holde jorden fugtig, og er ideelle for vækst og udvikling af kimplanter Grass plantet i foråret vil have større konkurrence fra ukrudt, og kan lide af tør sommer betingelser.


relaterede artikler