Hvordan til at renovere en Metal Swing Set

September 4

Hvordan til at renovere en Metal Swing Set


Er gamle metal swing sæt mangler sin gerne nye charme? Tag dig tid til at renovere det, så det vil være sikkert og ny igen.

Instruktioner

1 Start med at få adgang til den samlede skade på gyngestativ enhed. Hvilke dele er brudt? Hvad vil der skal fjernes? Er der usikre områder, som du vil erstatte?

2 Næste lave en liste over de emner, du ønsker at forbedre. Denne liste vil hjælpe dig med at oprette et lille budget for projektet.

3 Næste lave et budget baseret på omkostningerne til at reparere swing sæt. Vil du være at købe ny hardware, gynger, eller male? Skriv ned alle udgifter til at se, hvad de samlede omkostninger skal være.

4 Hvis dit budget kommer ud på den høje side afgøre, om du ønsker at bruge disse penge til at købe en ny. Metal swing sæt er på mere billig side, og du gør ønsker at foråret for et nyt sæt.

5 Nu at reparere! Spray ned sættet, hvis det er snavset og / eller støvet.

6 Fjern alle gynger, så du har bare rammen. Dæk de større dele, du ikke behøver at fjerne ligesom dias eller kurve gynger.

7 Sand alle rustne områder for at forberede overfladen til spraymaling.

8 Sprøjte maling alle metaloverflader til forbedring af udseendet af swing sæt.

9 Geninstaller alle arbejdende dele.

10 Shop og udskifte alle brudte swing dele. Udskiftning udsving i forskellige stilarter kan findes på mange lokale isenkræmmere. Lowes bærer reservedele som gør andre butikker. En online-søgning kan være din bedste kilde.

11 Når du har udskiftet alle gynger træde tilbage og nyde udsigten. Dit barn vil blive glad for du har brugt den ekstra tid om fastsættelse af den sat op, lige i tide til sommer.