Hvordan Bajonetsave arbejde?

May 7

Hvordan Bajonetsave arbejde?

Bajonetsav Komponenter

Bajonetsave skære igennem træ eller metal ved en klinge, der er installeret i en frem- og tilbagegående aksel. Liget af saven bevæger sig ikke. Den frem- og tilbagegående aksel er placeret ved den forreste ende af saven og bevæger sig frem og tilbage ved en høj hastighed, hvilket igen også bevæger kniven, når den indsættes i skaftet. Bladet holdes ind i skakten ved enten en stilleskrue placeret på siden af ​​akslen eller en klingeholder. Inde i hoveddelen af ​​saven er hvor selve motoren er opstaldet. Motoren er enten drevet af elektricitet eller batteri. Motoren forbinder med en spindel, der skubber frem- aksel, når du trykke på aftrækkeren på saven.

Langsom Skæring Handling

Den bevæger sig hurtigt klinge vil hurtigt skære igennem træ eller metal. Vægge, tykke brædder, metal hegnspæle og negle er blot nogle af de materialer, en bajonetsav vil skære igennem. Motoren på en frem- og tilbagegående sav kører med variabel hastighed. Når du trækker på aftrækkeren halvvejs i, vil den frem- og tilbagegående aksel bevæge sig langsomt. Saven skal køres med lav hastighed for at gøre den oprindelige snit.

Hurtig savning

Efter den indledende snit udføres, er aftrækkeren trækkes helt ind for at køre frem- og tilbagegående sav med fuld fart og hurtigt skåret gennem materialet. Bajonetsave arbejde i trange steder, hvor ingen anden type sav kan nå. Der er varierende længder af klinger tilgængelige til skæring af træ eller metal.


relaterede artikler