Sådan Udbrede Poncirus trifoliata

January 12

Poncirus trifoliata og Citrus trifoliata er synonyme videnskabelige navne for dværgcitron, en art af frugtbærende træ nært beslægtet med almindelige citrus arter såsom citroner, appelsiner og lime. Det er undertiden dyrkes som en afdækning anlæg til sine stærkt forgrenede vækst vane og tornede kviste, samt dens attraktive sammensatte blade. Poncirus trifoliata udbreder pålideligt fra frø og vil være klar til at plante i haven i et til to år, men det kan tage flere år endnu for buske til fuldt modne og blomst.

Instruktioner

1 Saml en frugt fra en moden Poncirus trifoliata træ i sensommeren, når frugten modnes til en kedelig, yellowy orange farve. Quarter frugten med en skrælle kniv. Pres saften og udtrække frø, som ligner standard appelsin frø i alle henseender.

2 Forbered en pot for hver Poncirus trifoliata frø. Fyld 1-gallon planteskole beholdere med en blanding af 2 dele havejord, 1 del sur kompost og 1 del mellemlang grus sand.

3 Forspires Poncirus trifoliata frø til en dybde på 1/2 inch. Vand hvert frø til en dybde på 3 inches umiddelbart efter såning.

4 Placer planteskole beholdere mod en sydvestvendte mur med delvis skygge i de varmeste del af dagen. Dæk potterne med halm i koldt vejr til at isolere dem.

5 Vand de Poncirus trifoliata frø, når den omgivende jord føles tør i en dybde på 1 tomme. Oprethold fugt i en dybde på 2 inches med periodiske udtørring perioder på højst 48 timer.

6 Hold øje med spiring i 15 til 20 dage. Hold Poncirus trifoliata kimplanter læ lange perioder med direkte sollys for den første måned eller to af vækst. akklimatisere dem langsomt til stærkere lys, indtil de kan modstå direkte sol hele dagen uden glohed.

7 Hold Poncirus trifoliata frøplanter i deres potter i mindst et år eller indtil de når 12 til 15 inches i højden, derefter plante dem i en permanent seng.


relaterede artikler