Hvordan man opbygger din egen have

October 3

Opbygning din egen have kan være meget sjovt og givende. Intet er for mig bedre end at plukke friske grøntsager og krydderurter til madlavning retter og forberede salater. Her er et par pointers, når du opretter din egen have.

Instruktioner

1 Beslut hvad det er, du ønsker at vokse i din have for at afgøre, hvor meget plads du bør afsætte. Hvis du vokser tomatplanter, kan de virkelig forbruge op en anstændig mængde plads. Du har virkelig brug for at forsøge at planlægge, eller du måske nødt til at gå tilbage og udvide din have som planterne vokser.

2 Når du har bestemt størrelsen af haven, få din skovl klar. Hvis du i øjeblikket vil være at skære en del af din græsplæne for dette, vil du nødt til at fjerne græs i dette område. Forsøger at skære kuber ud af græsset og løfte dem. Når græsset er ude, så prøv og fjerne noget af jorden fra græsrødderne ved at ramme bunden af ​​rødderne. Du ønsker måske at holde græs, du fjerner og starte en barkflis bunke med det.

3 Når du har dit område udpeget til din have græs gratis, skal du løsne op af jorden og fjerne nogle sten. Jeg forlader små sten og småsten. Noget mindre end en fjerdedel jeg forlader. Alle andre sten Jeg foreslår at fjerne. Prøv og løsne op for de første 4-6 inches af muld

4 Når du har fjernet græs, klipper, og løsnet op af jorden, ville nu være et godt tidspunkt at enten sætte et lille hegn omkring dine haveområde eller bruge mursten til segment det fra din græsplæne. Dette hjælper dræbe græsset under murstenene og forhindre græsset i at vokse i haven så godt.

5 Når du tilføjer din grænse, være det hegn eller mursten, tilføje nogle gode muld. Jeg brugte mirakel vokse muldlag, som jeg har købt formular hjem depot for omkring $ 8,00 en taske. Prøv og få omkring 2 inches af denne muldlag jævnt i hele din have.

6 Når du har tilføjet din muldjord, begynde at plante frø eller planter. Prøv at sprede dem ud, hvis de vil være store planter, og dermed give dem mere plads til at vokse. Også hvis du har grøntsager og frugter, kan det være et godt tidspunkt at sætte nogle skadedyr afskrække planter som morgenfruer, hvidløg, aster, krysantemum, osv Dette vil hjælpe med at holde skadedyr væk fra dine frugter og grøntsager.

7 Endelig Vand din have ofte. Jeg anbefaler også at bruge vegetabilske fødevarer, som kan købes i hjemmet depot, etc. Det er typisk tørret ud gødning, som du drys rundt i bunden af ​​dine planter. Dette hjalp virkelig min have BOOM i år.

TIPS

  • Planlæg ud af, hvad du vil vokse, før segmentere område til haven
  • fjerne sten og græs
  • bruge god muldjord
  • anvende planter til at afskrække skadedyr som myrer
  • bruge vegetabilske fødevarer og vand regulalry