Sådan indstilles Cycle på en Blødgøringsanlæg

July 11

Sådan indstilles Cycle på en Blødgøringsanlæg


Når en afkalker leverer blødt vand, det er i sin tilstand "tjeneste". Hårdt vand kommer ind fra gaden til skyllemiddel. Hårdt vand ledes gennem et leje af harpiksperler. Perlerne tiltrække og gemme hårdhed mineraler. Det er en ionbytning og arbejder lidt ligesom en magnet. Blødt vand strømmer ud til huset. For harpikslejet for at tilvejebringe blødt vand det skal genoplades periodisk. Dette kaldes "Recharge" eller "regenerere." Det er nødvendigt, fordi harpiksperlerne har gemt alle hårdheden de kan. De er genoplades med saltvand.

Instruktioner

1 Nulstil blødgøringsanlægget. Træk transformer stikket ud af væggen, og sæt det i igen. Modellen kode og en test nummer vises på displayet skiftevis med teksten "00:00" og "Present Time"

2 Indstil den aktuelle tid. Tryk på knapperne Op og Ned, indtil tiden er korrekt.

3 Indstil vandets hårdhedsgrad nummer. Tryk på knappen "Vælg 1" eller lignende, indtil "25" blinker på skærmen og teksten "Hårdhed" vises. Brug vandet analyserapport vandets hårdhed tal her. Standard er 25; Deres kan være forskellige. Hvis der er nogen jern på rapporten, mærket "ppm," tilføj fem til hårdhed nummer for hver en ppm. Brug knapperne Op og Ned for at vælge hårdhed nummer.

4 Indstil genoplade tid. Tryk på "Vælg en" knappen, indtil teksten "Recharge Time" og "2:00 AM" blinker på displayet. Standard tid er 02:00. Den genopladning tager omkring to timer, og selv om der er en bypass for blødgøringsanlægget-blødgøringsanlægget vil give hårdt vand, når det er genopladning-du bør indstille tiden til, når du er mindst tilbøjelige til at bruge vand. Husk også ikke at bruge varmt vand på alle under genopladning som du ender med hårdt vand i varmtvandsbeholderen.

5 Igen, skal du trykke på knappen Vælg en, indtil "Salt Type" vises på displayet. Standarden er natriumklorid (NaCl). Du kan også vælge kaliumchlorid (KCl.) Brug knapperne Op og Ned for at skifte. Cyklustiderne er forskellige for de to typer af salt. Tag et kig på posen, hvis du ikke ved, hvad salt du bruger.

6 Tryk på knappen Vælg igen, og "Recharge Tonight" vises på displayet. Cyklen er nu indstillet.


relaterede artikler