Sådan Clean en Peg Perego autostol

March 29

Holde en baby autostol ren er lige så vigtigt som at sikre han udnyttes sikkert på vej. Italienske selskab Peg-Perego producerer fire forskellige autostole til babyer og børn, der vejer mellem 4 og 120 pounds. Ved rengøring Peg-Perego autostole, virksomheden fraråder at bruge skrappe kemikalier eller opløsningsmidler og klor blegemiddel, strygning og tørretumbling stof dele og polstring og renseri.

Instruktioner

Rengøring af Primo Viaggio 4-35

1 unbuckle den vigtigste seletøj.

2 Fjern de vigtigste pude fra Primo Viaggio 4-35 ved at løsne knapperne øverst til højre og venstre hjørner nær hovedstøtten. Hvis det er relevant, fjerne den anden sædepuden ved at løfte den ud af autostolen.

3 Tag baldakin, eller hætte, ved at løsne skruer mod toppen af autostolen skal.

4 Fjern de skulder bælter. Vend bilsædet på hovedet og skub enderne af skulderselerne fra splitter pladen i midten af ​​sædet. Skub derefter båndene gennem åbningerne i den bageste del af bilsædet.

5 Tag låget sæde ved løsnet den elastiske bånd under begge håndtag. Løft derefter dækslet af sædet, der starter ved skridtet rem og slutter ved panelet hovedet.

6 Hånd-vaske covers og bælter, som du fjernede i varmt sæbevand.

7 Air tørre materialer, som du håndvaskes.

8 Rengør plastdelene på bilsædet med en fugtig klud.

9 Brug en lille kost eller stof børste til støv stof elementer, du ikke kunne fjerne.

10 Brug en vakuum til rengøring af autostolen at du ikke kunne nå med en vaskeklud.

Rengøring af Primo Viaggio 30/30

11 Fjern hætten, eller baldakin, fra Primo Viaggio 30/30. Tryk på knapperne, hvor hætten og sædet forbindelse til fjerne låsene, der fastgør de to dele sammen.

12 Fjern stropperne forbundet med ryglænet ved at frigive selen i skridtet rem spænde og åbne brystet klip.

13 Skub stoffet dække off nakkestøtten, startende i bunden.

14 Tag de to vigtigste dæksler fra bilsædet. Skub de fire tapper på dækslerne fra deres respektive slots på siderne af sædet. Fjern sikkerhedssele guider fra siderne af bilsædet ved at skubbe dem opad. Så slip bilen sædets sidebånd og den centrale strop gennem hullerne i stoffet dækker før løft dækslet af sædet.

15 Hånd-vask de materialer, du fjernede i varmt sæbevand.

16 Air tørre de våde materialer.

17 Rengør plastdelene på bilsædet med en fugtig klud.

18 Støv stoffet fastgjort til bilsædet med en lille kost eller stof børste

19 Støvsug nogen af hjørnerne af autostolen at du ikke kunne nå med en vaskeklud.

Rengøring af Primo Viaggio Cabriolet

20 Fjern skulder bælter. Træk op i hovedet panel på bilsædet. Skub enderne af skulderstropperne off metalpladen på bagsiden af ​​bilsædet. Træk skulder bælte stropper gennem den forreste del af sædet.

21 Tag låget fra panelet hoved. Skub polstret låg væk fra bunden af ​​panelet hoved, før skubbe det væk fra nakkestøtte vinger. Lad de bløde, hvide skær på plads.

22. Fjern det vigtigste autostol dækning, startende i bunden. Som du fjerne dækslet, skal du skubbe bælter, der forbliver på bilen sæde gennem de respektive huller i dækslet.

23 Rengør autostol med en fugtig klud. Sørg justeringsanordningen i bunden af ​​sædet har ikke nogen krummer i det.

24. Vask covers, du har fjernet i hånden med varmt sæbevand.

25 Air tørre materialer vaskes.

26 Brug en stof børste til støv de bløde, hvide indsatser knyttet til autostol.

Rengøring af Viaggio HBB 120

27 Fjern dækslet af Viaggio HBB 120 sæde. Læne sig tilbage sædets ryglæn, så det er fladt. Frigøre krogene langs bunden af ​​sædet, begyndende på bagsiden, nær armlænene.

28. Tag plast krog plader, der er i lommer under sædet, mod for og bag.

29. Fjern dækslet fra ryglænet. Tag plastik på bagsiden af ​​sædet ved at løsne snaps øverst til højre og venstre side. Fjern de elastiske bånd er forbundet til låget fra krogene på bagsiden af ​​sædet. Skub dækslet af ryglænet starter ved bunden.

30 Tag dækslet af hovedstøtten. Tag den plastkappe, der er på bagsiden af ​​sædet ved at løsne snaps på højre og venstre side. Fjern låget er elastiske bånd fra krogene på bagsiden af ​​hovedstøtten. Skub hovedstøtten dække af ved at trække den opad.

31 Rengør plastkomponenter på bilsædet, og dem, som du fjernes med en fugtig klud. Brug ikke vand på låsende mekanismer eller seler.

32 Vask stoffet dækker, du har fjernet i hånden.

33 Air tørre betræk.

34 Brug en lille koste at støve de låsende mekanismer, seler og stof materialer, der forbliver på bilsædet.


relaterede artikler