Sådan bruges en Craftsman Multi-Tool laver vinkelret i Wood

March 7

Sådan bruges en Craftsman Multi-Tool laver vinkelret i Wood


The Craftsman Multi-Tool er designet til at gøre mange almindelige opgaver i hjemmet ligetil at opnå med én enhed. Den oscillerende Multi-Tool kommer med seks aftagelige klinge tips til at arbejde med forskellige former og materialer, herunder gips og træ. Mens Craftsman Multi-Tool hjælper med præcis skæring, hvilket gør en ret vinkel i træ er fortsat en opgave for præcise målinger og mærkning. Uden firkantet mærkning, har Craftsman Multi-Tool ikke har en guide til at lave en 90 graders vinkel.

Instruktioner

1 Placer værktøjet firkant på forsiden af det træ, du saver. Placer den rette vinkel af pladsen, hvor du ønsker at gøre vinklen i træet.

2 Tegn en blyant linje langs den indre kant af nytten firkantet at markere din cut linje.

3 Fjern batteriet fra Craftsman Multi-Tool og derefter vedhæfte den "straight-kant" klinge. Udskift batteriet.

4 Tryk på "Power" knappen på Multi-Tool og derefter bringe spidsen af kniven til kanten af den skærende linie lavet med blyant. Placer vingespidsen vinkelret på træ og skåret på affaldet side af linjen. Dette er den side af blyant linje, hvor du skærer væk træet fra den sidste brik.

5 Cut, indtil du når den rette vinkel af blyant linje. Løft bladet spids og flytte den langs det andet segment af linjen, overfor 90-graders vinkel. Klip langs denne linje med bladet.

6 Placer værktøjet torv mod kanten af din skåret til at matche op vinklerne. En perfekt snit træ passer stramt i hjørnet af den nytte firkant med ingen lys passerer igennem. Gentag trin 4 og trin 5 for at foretage yderligere rette vinkler.

TIPS

  • Oplad Multi-Tool batteri, før du begynder træ arbejde.
  • Brug beskyttelsesbriller, når der skæres træet.

relaterede artikler