Sådan Plant Beefsteak Tomater

February 22

Voksende dine egne bøf tomater kan være meget givende. De gør godt i haven eller i containere, smager godt og er den største tomat type, nogle på op til 2 pounds. Når du vælger et område på jorden for at vokse bøf tomater, vælge et sted, der får omkring seks timer af sollys om dagen, og hvor der er dyrket ingen tomater i mindst tre år. Dette sikrer god sædskifte og at jorden har haft tid til at skille sig af nogen sygdom.

Instruktioner

Sådan Plant Beefsteak Tomater

1 grave et hul stort nok til at rumme tomat transplantation. Hullet skal være dyb nok til at begrave mindst 3/4 af tomat stilk.

2 Fjern transplantation fra dets beholder og bånd bladene 3/4 vej op stilken. Denne del af stokken vil være under jorden.

3 Skær halvvejs op rodklumpen med den skarpe kant murske og sæt transplantation i den forberedte hul. De fleste af anlægget vil være nede i hullet, men dette er nødvendigt for at få bushier vækst og flere tomater.

4 Udfyld omkring stilken og rødder med den løse muld. Vand nyplantede transplantation, så snavs at bosætte, og derefter top hullet ud med mere jord, indtil hullet er fyldt til jordoverfladen. Anlægget skal vandes regelmæssigt for at nå de dybe rødder voksende plante.

5 Gød planten hver anden uge i løbet af vækstsæsonen med en komplet 10-10-10 gødning.

TIPS

  • Må ikke vande planten for meget efter frugten bliver rød. Dette vil medføre, at frugten til at splitte.

relaterede artikler