Hvordan laver jeg en brændt Lawn Green Igen Efter jeg spildt Gødning på det?

November 2

Hvordan laver jeg en brændt Lawn Green Igen Efter jeg spildt Gødning på det?


Lawn græsplæner forbruger høje niveauer af kvælstof, men overdreven kvælstof forårsager græs til at brænde, bliver gule og dør. Billig, høj kvælstof kunstgødning er vandopløselige og har et stort potentiale til at brænde græs, ifølge University of Vermont Extension hjemmeside. Syntetisk kunstgødning skal vandes i straks for at undgå forbrændinger. Organisk gødning er afhængige af mikroorganismer til at frigive næringsstoffer langsomt over en periode på otte uger. De har ikke så høj en brænde potentiale. Hvis et kemikalie, vandopløselig gødning spild er forekommet, kan du returnere plænen til grøn vækst.

Instruktioner

1 Klip området med plæneklipperen klinge sat til 3 til 4 inches høj. Grass rodvækst understøttes af klipning. løsne forsigtigt jord i det berørte område med en trestrenget hånd lugning værktøj. Dette ilter jorden, så oxygen at stimulere mikroorganisme aktivitet. Mikroorganismer hjælpe afbalancere jord påvirket af overdreven kvælstof.

2 Skyl det forbrændte sted område straks med vand. Hånd suge eller bruge en sprinkler. Det skyller de resterende kvælstof salte, der fortsætter med at brænde blade og rødder. Soak det forbrændte område i 30 minutter.

3 Undersøg det berørte område efter en uge. Hvis nye græs vækst ikke er begyndt, behandle området som ny græsplæne. Påfør en 1-tommer lag af organisk hjemmelavet eller kommerciel kompost og re-seed det.


relaterede artikler