Sådan renovere et badeværelse flisebelagt bad

October 1

Renovering et flisebelagt badeværelse bruser er en udfordrende opgave, men gør-det-selv med det rigtige udstyr, tålmodighed og tid kan renovere et flisebelagt bad, der vil tilføje værdi og skønhed og funktionalitet til hjemmet i år eller endda årtier.

Instruktioner

Rippe den gamle

1 Sluk for vandtilførslen til bruseren. I nogle tilfælde kan det betyde at lukke for vandforsyningen til hele hjemmet. Sørg for, at hvis du ved et uheld bryde en pibe, du ikke også ødelægge dit hjem med en oversvømmelse. Der er ikke sådan noget som en lille oversvømmelse, hvis du sprænge en hovedledning.

2 Brug en hammer og / eller brækjern, bryde den eksisterende fliser og bagpladen, og fjerne dem. Når du er færdig, skal du være ned til bare studs.

3 Fjern eventuelle skruer eller andre fremspring, der vil forhindre en stram og selv passer, når du tilføjer nye vægplader.

Tilføj Fresh Wallboard

4 Staple plastfolie til stutterier at skabe en fugtspærre. Brug din hammer lægte ned hæfteklammer, der ikke synker helt ind.

5 Mål og klippe dit cement bord til størrelse. Cement board kan findes nogen næsten enhver butik forsyning hjem bygning. En rundsav med en diamant klinge er det bedste værktøj til denne opgave. Vær sikker på at måle for en stram pasform. Cement board er mindre tilgivende i form af huller, især når man arbejder med brusere.

6 Brug keramiske skruer, for at undgå rust eller misfarvning, fastgøre cement bord til stutterier.

Tile brusekabine

7 Find det sande centrum af overfladen af en af dine tre brusevægge. Du vil blive om din flise fra midten og ud. Kridt linjer bør tjene til at markere dine vinkler. Sørg for at bruge både en vandret og lodret plan for at fastslå, at dine linjer er lige.

8 Mix nok mørtel til at bruge i omkring en time for at fastsætte fliser. Ved hjælp af din murske, murske mørtel på væggen. Indstil derefter dit første flise.

9 Brug afstandsstykker i mellem dine fliser for at skabe endnu afstand og holde flise linjer lige som du går sammen. Hele span skal flisebelagt. Gør det samme med dine ekstra væg spænder.

10 Mix nok injektionsmørtel til at udfylde hullerne i mellem fliserne.

11 Brug din injektionsmørtel flyde, skubbe fuger i mellemrummene mellem fliserne at udfylde hullerne jævnt.

TIPS

  • Brug din injektionsmørtel svamp til at rengøre overfladen af ​​fliserne, og sørg for ikke at forstyrre fuger i mellem fliserne i processen. Du skal gentage denne proces flere gange, indtil fliser overflader er rene og injektionsmørtel gratis. Vent 24 til 36 timer for at bruge den nye brusekabine.
  • Hvis der er tegn på vandskader inde i væggen, når du dekonstruere væggen, fastsætte VVS før genbrug dækker problemet med frisk tavle.

relaterede artikler