Sådan Strip en Cast badekar

May 13

Sådan Strip en Cast badekar


Støbejern badekar har et meget anderledes design end mere moderne stilarter af bøtter og bare sidde på toppen af ​​gulvet, typisk hviler på fødderne. Det ydre af støbejern karbad har ofte en alkydbaseret maling på det, der kan ridse eller chip efter mange års brug. Du kan genfremstille karbad at genoprette det udseende, men at gøre det kræver, at du først strip off den gamle maling fra det.

Instruktioner

1 Skær væk enhver caulk ved hjælp af en hobbykniv, hvis din støbejern badekar tillægger en væg. Tør overfladen af ​​karret med en klud for at fjerne al caulk smuldrer fra overfladen.

2 Spred tarps på alle områder af badeværelsesgulvet under og omkring karbad at beskytte dem mod skader. Påfør malerens tape over alle afløb og andre områder af karret, som du ikke ønsker at fratage malingen fra.

3 Tag en respirator, sikkerhedsbriller og kemiske handsker, før du fortsætter, da kemiske malingfjernere er ekstremt ætsende. Åbn alle vinduer i badeværelset for at give ventilation.

4 Åbn en dåse maling stripper, der indeholder enten methylenchlorid eller kaliumhydroxid og indsætte en pensel i den. Børste stripper på alle malede overflader af karret rigeligt til mindst en 1/4-inch lag. Påfør stripper i enkelte penselstrøg og undgå rebrushing områder.

5 Læs stripper kan for at bestemme mængden af tid til at vente, som kan være op til 30 minutter.

6 Skrab den gamle maling fra karbad ved at skubbe bladet af en spartel fremad langs overfladen at skrælle det op. Fortsæt processen, indtil du fjerner det meste af malingen.

7 Fjern eventuelle resterende partikler af maling med en stålbørste til forsigtigt skrubbe karbad overflade ved hjælp af cirkulære bevægelser.

8 Soak en klud i mineralsk terpentin og tør alle overflader af karret straks at neutralisere syren og forhindre beskadigelse af støbejern.

9 Rul gulvet tarps og smid dem i papirkurven. Fortsæt med grunding og malerarbejde støbejern karbad.

TIPS

  • Hvis karret har flere lag af maling på det, kan det være nødvendigt at anvende to lag stripper for at fjerne det hele.