Sådan Clean Vinyl Pool Liners

January 17

Korrekt brug af kemikalier og regelmæssig overvågning af dit vand vil bidrage til at reducere kemiske skader, metal pletter og algevækst. Men du vil stadig nødt til at rense din vinyl pool liner regelmæssigt at holde det ser sit bedste. Regelmæssig rengøring vil holde snavs på et minimum, men du kan stadig nødt til at gøre nogle tunge rengøring en gang eller to gange en sæson. Med de rigtige rengøringsmetoder, vil din vinyl pool liner se godt for de kommende år.

Instruktioner

1 Brug en nylon pool børste til at skrubbe ned hele din liner på en ugentlig basis gennem hele badesæsonen. En børste uden skarpe kanter er bedst, såsom deluxe væg pensel tilgængelig fra Spar på Pool Supplies. En foring er modtagelige for rivning, så skarpe kanter kan let forårsage skader.

2 Påfør en mild sæbe direkte til snavs på din vinyl liner, eller gnid det på med en blød klud. Du kan bruge en almindelig vinylrens ligesom Armor All Cleaner, eller du kan købe en specialitet renere ligesom Bio-Dex Quick 'n Tyk.

3 Få ascorbinsyre, eller C-vitamin, for at hjælpe dig med at slippe af med genstridige pletter, som sandsynligvis metal pletter. Du kan bruge C-vitamin tabletter er beregnet til indtagelse, eller du kan få kornet ascorbinsyre beregnet til brug i pools og vand funktioner, såsom Vita-D-Chlor. Du skal blot gnide ascorbinsyre på pletten, og du bør se en øjeblikkelig virkning.

4 Kontroller vandlinjen regelmæssigt for ophobning, som i sidste ende kan opbygge nok til at samle snavs og til at farve din vinyl liner med metal pletter. Gnide vandlinien med en pool skrubbe mitt, ligesom at du kan få fra I Swim, gør denne vedligeholdelse let at udføre. Tilføj en lille mængde af renere eller ascorbinsyre, hvis du skal.

TIPS

  • Brug aldrig en genstand med form kanter eller slibende materialer til at rengøre din vinyl liner. Dette vil svække liner og måske endda punktere det.

relaterede artikler