Sådan Clean Hairspray fra et krøllejern

May 18

Sådan Clean Hairspray fra et krøllejern. En almindelig måde at skade et krøllejern er at tillade kage-on hårspray for at blive på krøllejern. Over tid vil krøllejernet bliver klistret og tyk; ikke noget, som du ønsker at sætte i dit hår. Før smide ud af, at krøllejernet, følge nedenstående trin, som skitsere flere metoder, du kan bruge til at fjerne hårspray fra din krøllejern.

Instruktioner

1 Tag krøllejernet og lad det helt cool, før du forsøger at rense hårspray fra krøllejernet.

2 Få en klud let fugtig og tør forsigtigt krøllejernet med klud. Dette vil fjerne enhver ny hårspray rest, som er blevet holdt sig til krøllejernet.

3 Påfør en lille mængde sprit på din klud og tørre krøllejernet med det at slippe af med mere stædige hårspray rest.

4 Gnid forsigtigt krøllejernet med din klud, der har en lille mængde af ammoniak på det, hvis ingen af de andre forsøg har fået slippe af med hårspray.

5 Brug et stykke vat med neglelakfjerner indeholder acetone på den for at prøve en anden forsøg på at fjerne den stædige hårspray rest.

6 Spray en lille mængde af ovnrens på din klud. Påfør ovnrens til krøllejernet, gnide renere ind i hårspray rest, hvis ingen af ​​de tidligere metoder har arbejdet med at fjerne hårspray.


relaterede artikler