Hvor Kolde er det Før Pipes Burst?

September 9

Hvor Kolde er det Før Pipes Burst?


To hundrede og halvtreds-tusinde amerikanske familier oplever frosne og rørbrud hvert år, ifølge data fra State Farm Insurance. Afhængigt af længden af ​​tid en burst pipe går ubemærket hen, og alvoren af ​​situationen, kan denne pause forårsage tusindvis af dollars i reparation og udskiftning omkostninger, bortset fra de gener og forstyrrelser, som indledes. Selv om der er en tærskel temperatur til rør til at briste, et tal, der er afhængig af andre faktorer, der er forholdsregler, du kan tage for at forhindre denne ubehagelige forekomst.

Burst Pipe Temperatur

Temperaturen Tærskelværdien til rør til at briste som følge af koldt vejr er 20 grader F, ifølge The Weather Channel. Dette tal er baseret på felttest af bolig vandsystemer udsat for vintertemperaturer. Forsøgene blev udført af Rådet Byggeforskningsinstitut ved University of Illinois, som fandt, at uisolerede rør installeret i uopvarmede lofter frøs, når temperaturen udenfor var 20 grader F. USA Today, at temperaturen i sprængfyldt rør i en uopvarmet krybekælder er også 20 grader.

Andre faktorer

Selvom 20 grader F er blevet etableret som standard temperatur til rør til at briste, kan de sprænges ved højere temperaturer. På en blæsende dag, kan luft, der strømmer gennem revner i en ydervæg fryse og sprænge rørene, selv når temperaturen er over 20 grader F. Andre faktorer, der påvirker temperaturen til rør til at sprænge omfatte hvor godt rørene er isoleret, og hvordan lukke rørene til de beboelige områder.

Høj risikosituationer

Sydlige stater har en højere forekomst af rørbrud fra kolde temperaturer. Der er en højere sandsynlighed for, at boliger i disse stater vil blive bygget med rør placeret på ydersiden af ​​huset eller i uisolerede lofter, og det gør dem mere modtagelige. Indvendige rør beliggende langs ydervægge til dræn og apparater er også fare for sprængning.

Forebyggelse Taktik

Der er forholdsregler, du kan tage for at forhindre rørbrud i dit hjem. Hvis det er muligt, skal du ikke installere rør i områder, der ikke er opvarmet, herunder krybekældre, lofter og andre steder, hvor de er sårbare over for koldt vejr. Når dette er uundgåeligt, isolere rør med isolering ærmer eller rør ærmer. For indvendige rør på ydervægge, MSN anbefaler forlader din fryser døre åbne, så hjemmets varme kan varme rørene. Åbne både varme og kolde haner nok til at tillade en langsom drop, som vil stoppe vandtrykket opbygges.

Hvis dine rør Freeze

Hvis der ikke kommer vand ud af vandhanen, er der en mulighed for, at dine rør har frosset, men ikke briste; hvis dette er tilfældet, slukke for vandet på de vigtigste afspærringsventil. The Weather Channel tilråder, at du kan være i stand til at tø de frosne rør med en håndholdt hårtørrer. Med hanen er åben, og begyndende nær Blandingsbatteri ende af røret, langsomt opvarme arbejder fra den varmeste til den koldeste del af røret. Brug ikke åben ild til at unthaw rørene, da dette er farligt og kan starte en brand.


relaterede artikler