Sådan Clean en Lazy Boy Microsuede Sofa

May 21

Microsuede er microfiber vævet på en måde, der gør det føler (og ser) meget ligner blødt ruskind. Så rengøring microsuede er ligesom rengøring microfiber møbler. Fordi denne polstring synes sart, kan rense det synes vanskeligt. Køb polstring rengøringsmidler - microfiber rengøringsmidler - og bruger lidt eller ingen vand. Rengøring vil ikke tage lang tid, især, hvis du rengør sofaen ofte og er hurtige til at fjerne spild.

Instruktioner

Sådan Clean en Lazy Boy Microsuede Sofa

1 Støvsug hele sofa, herunder under alle puderne. Når støvsugning, bruge et vakuum vedhæftet fil uden en børste - børster vil bare skubbe snavs ind i fibrene i microsuede.

2 Påfør microfiber polstring renere til sædehynder. Gnid forsigtigt renere over den ene side af sædehynder med en ren svamp eller fnugfri klud. Drej hynderne end hvis de er aftagelige, og rengør den anden side på samme måde. Herefter sættes buret rent på gulvet og placere puder der, indtil du er færdig med at rense resten af ​​sofaen.

3 Anvend microfiber renere til armlæn og tørre det i med svampen. Brug den rene side af svampen eller opret en ny svamp, hvis den første er allerede beskidt på begge sider.

4 Rengør bagsiden (pude side) af sofaen på samme måde, én sektion ad gangen. Påfør renere til en tre-kvadratmeter sektion, bruge svamp, og derefter gå videre til næste afsnit.

5 Sæt sædehynderne, derefter rense det ydre bagsiden og siderne af sofaen med støvsugeren.

TIPS

  • At rydde op væskespild, straks skamplet udslippet med en ren klud for at få så meget af det som muligt, men ikke gnide det i. Dernæst brug microfiber rengøringsmiddel direkte på udslippet og rengør den med en sponge.If du har kæledyr, der kaster først rengøre sofaen med en lint pensel (den glatte gummi slags), før du bruger vakuum. Støvsugning vil normalt ikke få op hele dyrehår.
  • Fugtige klude eller svampe er som regel OK; men prøv ikke at få microsuede for vådt, eller det kan misfarve.

relaterede artikler