Sådan Spred thinset for keramiske fliser

September 18

Da der er mange typer af thinset lim til rådighed for æglæggende keramiske fliser, skal du vælge en morter, der vil gøre resten af ​​arbejdet lettere. Brug grå thinset hvis dine fliser er mørk eller du planlægger at bruge en mørk injektionsmørtel, og hvid, hvis dine fliser er lysere i farven, eller du planlægger at bruge en lys fuger. Uanset hvad, sprede thinset korrekt vil sikre at du får de resultater, du er ude efter.

Instruktioner

1 Bland thinset mørtel pulver med vand i spanden, indtil det er sammenhængen i cremet jordnøddesmør; bruge en blanding stick (såsom en maling omrører) eller en boremaskine med en blandeskovl monteret, indstillet på lav. Sørg for, at der ikke er nogen klumper, og at thinset er let at handle.You kan erstatte en latex akryl additiv til vand for at tilføje fleksibilitet.

2 Du burde allerede have sektioner afmærkede for din flise design, så arbejde en sektion ad gangen. Man kan anvende thinset direkte til substratet gulvet ved scooping en del ud af spanden med murske og lagde den på substratet. Det bør holde nemt og holde sin form, hvis korrekt blandet.

3 Hold murske i en vinkel, tryk ned og væk for at sprede. Sørg for, at thinset fordeles jævnt over hele afsnittet på omkring højden af ​​hakkene på murske. Alle ridges af thinset skal gå i samme retning. Indstil din flise på thinset.

4 At anvende thinset på bagsiden af hver flise (anbefales), skal du placere et passende beløb for din størrelse flise i midten af flisen tilbage. Igen bør stoffet holde nemt og holde sin form.

5 Hold murske i en lille vinkel, sprede thinset fra centrum til hvert hjørne ved at trykke ned og væk fra centrum. Flisen igen bør helt dækket med et jævnt lag, ved hjælp af murske hak som en guide til tykkelse. Indstil flise på plads.

TIPS

  • Bland thinset i små mængder for at undgå forbindelsen udtørring før den kan anvendes.
  • Undgå hurtig-tørre thinsets, som du måske nødt til at flytte fliser undervejs.
  • Hvis du ansøger thinset til underlaget, skal du rense mellem de indstillede fliser med en tandbørste eller et andet lille instrument til at skabe en dybere anker base for fuger, for at gøre en stærkere fælles.
  • Sørg for at alle hjørner af din flise er dækket med thinset at undgå brud, efter at gulvet er færdig.
  • Bær sikkerhedsbriller og en luft filtrering maske ved blanding thinset at undgå silica støvpartikler i at komme ind øjne eller lunger.
  • Giv dine knæ en pause ved at bære benbeskyttere eller ved hjælp af en ergonomisk bærbare knæ mat.

relaterede artikler