Sådan Design en gotisk Soveværelse for en Tween pige

January 5

Sådan Design en gotisk Soveværelse for en Tween pige


Når folk tænker på gotisk indretning, de ting, der kommer til at tænke tendens til at være masser af sort, kranier, flagermus og en generelt deprimerende atmosfære. Dette er naturligvis uegnet for en tween pige. En gotisk stil soveværelse kan skabes uden at male alt sort. Faktisk kan en gotisk stil værelse lyse og luftige ser desto mere slående for manglen på stereotype sorte indretning.

Instruktioner

Vægge

En male væggene i lyse, luftige farver. Overvej creme eller magnolia nuancer, eller endda en meget lys grå. Alternativt kan du bruge halvt maling og halvt tapet. For eksempel kan en lysegrå / sølv tapet til den nederste halvdel af væggene, og en creme maling til den øverste halvdel. Der er ingen regler om farver. For eksempel, hvis dit lem yndlingsfarve er lyserød eller grøn, brug pink eller grøn.

2 Hold loftet hvid. Når der anvendes mørkere nuancer på loftet, hele rummet krymper i størrelse og føles det samme mørkere.

3 Brug en mørk lasurfarve eller sort maling til fodpaneler. Tag ikke dette yderligere til at omfatte døren surround og vinduesrammen, ideen er at have subtile stænk af sort her og der.

Bløde Boligudstyr

4 Brug puder til at tilføje sprøjt af mørkere farver til rummet, såsom røde og sorte. Dette er også en chance for at tilføje tekstur til rummet, og igen, vær ikke bange for at bruge lysere farver som pink. Pink fungerer smukt med stænk af sort, hvis det er det dit lem ønsker. Det er også en stor erstatning, hvis du ikke føler sig trygge ved hjælp dybe røde.

5 Vælg et gardin materiale til at matche de andre farver, der anvendes i rummet. Et sølvfarvede materiale vil binde i med tapetet. Overvej en mønsteret fleur-de-lis (stiliserede liljer). Overvej også en pull-down blind i sort, eller hænge en ren sort voile materiale.

6 Brug en lys farve til sengetøj. Hvid vil gøre de farverige puder skiller sig ud, og hvis du bruger en smedejern, gotisk stil seng, vil dette være en slående center stykke for værelset. Overvej også et indkast for enden af ​​sengen i mørkere farver som rød eller sort. Dette vil skabe en voksen udseende til sengen - som normalt vil du lem piger.

tilbehør

7 Brug sorte og røde lys til at tilføje i de mørkere stænk af farve. Fritstående smedejern lysestager ser smuk placeret ved foden af ​​sengen. Alternativt kigge efter en gotisk stil væg Sconce at holde stearinlys. Hvis du ønsker at holde det lidt lettere, bruge hvid eller sølv stearinlys. Sørg barnet kender disse er dekoration alene.

8 Sort silke roser kan se attraktiv placeret i en vase, eller endda monteret på væggene og indrammet, og selvfølgelig blomster giver ethvert rum et feminint udseende. For billeder, vælg udsmykkede stil rammer, og vælg illustrationer, der indeholder farverne allerede i rummet. Dette behøver ikke at være mørke, skræmmende teknik.

9 Tilføj nogle gotiske elementer til dressing borde og andre overflader eller hylder. Overvej bægre, nipsting kasser og ornamenter til at modregne den gotiske stil.

TIPS

  • For vægge og bløde møbler, kan bruges enhver farve, selvom det er en lys, fed farve det virkelig betyder ikke noget, da det er de mindre detaljer, der vil skabe den gotiske look.

relaterede artikler