Sådan Erstat Shed Døre

August 7

Sådan Erstat Shed Døre


En skur kan bruges til at gemme noget bruges til at arbejde udendørs, såsom maling, reservedele træ og græsplæne redskaber. For at sikre, at de er sikret i skuret, skal du have en robust dør med en lås. Hvis din stald dør er brudt, tage skridt til at erstatte det så hurtigt som muligt. Installation af en erstatning skur dør er forholdsvis let for gør-det-selv.

Instruktioner

1 Fjern den gamle dør ved at skrue hængslerne fra skuret struktur ved hjælp af en skruetrækker. Tag eventuelle låse, der kan knyttes til skuret.

2 Mål dimensionerne af døren med et målebånd. Skriv disse målinger ned med en blyant.

3 Klip dine stykker af 2-by-4 til længderne af din dør dimensioner ved hjælp af en rundsav. Når du planlægger dine nedskæringer, to stykker af 2-by-4 vil blive skåret til den nøjagtige længde af toppen og bunden af ​​din dør. Stykker af 2-by-4 anvendes til siderne skal være 3 inches kortere end længden af ​​dørenes sider.

4 Byg en rektangulær ramme med stykker af 2-by-4. Læg stykkerne på en flad overflade, så de hviler på deres 2-tommers side og placere sidestykkerne i mellem de øverste og nederste stykker, så de er selv med enderne af de øverste og nederste stykker. Skrue rammen sammen ved at køre 3-tommer skruer gennem de øverste og nederste stykker og i enderne af sidestykkerne ved hjælp af en boremaskine med en skruetrækker bit.

5 Klip din stykke krydsfiner til de nøjagtige dimensioner af døren. Læg afskårne stykke krydsfiner oven på den åbne ramme. Skru krydsfiner til rammen ved kørsel 1 1/2-inch skruer gennem toppen af ​​krydsfiner i siderne af rammen. Space skruerne passende 4 til 6 inches fra hinanden.

6 Placer hængslerne på dørkarmen, og skru dem på plads. Hvis der allerede blev for dem, skal du bruge de eksisterende lokaliteter. Hvis ikke, placeres de ca. 12 til 18 inches fra toppen og bunden, afhængigt af størrelsen af ​​døren. Skrue døren oven hængslerne.

7 Monter dørhåndtaget til døren på den modsatte side af hængslerne. Placer stykker af låsen du har købt så den ene side er på skuret og den anden er på døren. Skrue låsen til skuret for at tilvejebringe et sted for en lås. Placer en lås i låsen for at fastgøre bygningen.

TIPS

  • Hvis døren er for stor til et ark af krydsfiner, lave to døre eller bruge to stykker krydsfiner. Bare sørg for at afstive den og give et sted for krydsfiner skal fastgøres til.
  • Hvis du kan bruge nogen af ​​den eksisterende dør, så gør det. Dette vil reducere mængden af ​​træ, du nødt til at købe.

relaterede artikler