Hvordan man laver en Oplyste Udendørs Yard

February 13

Hvordan man laver en Oplyste Udendørs Yard


En tændte udendørs gård skaber den perfekte kulisse til sommer grill, rolige nætter stirrer på stjernerne og baggård camping ture for børn. Udendørs værftet dekorationer tilføje en indendørs designer element til et udendørs rum. En tændte udendørs gård bliver et magisk sted for hvile og afslapning efter en hektisk og tempofyldt arbejdsuge. Oprettelse af en tændte udendørs værftet er en enkel og elegant måde at bringe drama og visuelle appel til en baggård have, terrasse eller anlagte område. Tiki fakler, strengeinstrumenter lys, stearinlys, have lanterner og veranda lys kan forvandle en mørk baggård i en tændt udendørs rum.

Instruktioner

1 Tilføj Tiki fakler til den udendørs gård. Vælg Tiki fakler, der har naturlige træ eller bambus pæle og lanterne støtter for en æterisk baggård lysdesign. Tiki fakler lyser ved hjælp af olie, der gør det muligt for fakkel til at brænde i længere tid. Vælg citronella Tiki fakkel olie til at reducere forekomsten af ​​stikkende og bidende insekter som myg. Placer Tiki fakler omkring en gårdhave, en swimmingpool eller langs en anlagt vej for en fantastisk udendørs belysning design.

2 Suppler baggård træer med strengeinstrumenter lys. Vælg strengeinstrumenter lys, der har hvide eller klare pærer til en tændt udendørs gård design. Hæng strengeinstrumenter lys på små træer og buske, der er placeret i hele baghaven. Brug lys på træer og buske, der har farverige blomster til en iøjnefaldende tændte design. Vælg brune eller mørkegrønne forlængerledninger, der blandes i med græs og jord for at reducere forekomsten af ​​grimme ledninger. Placer strengeinstrumenter lys i en fletkurv eller hæmmer og sæt den på en gårdhave for ekstra visuel appel.

3 Vælg stearinlys til belysning et værft. Vælg glas, smedejern og metallisk lysestager til at placere på gårdhave borde og accent borde i gården. Fyld klare glasbeholdere halvvejs med sten eller klipper og placere en hvid eller beige tændte stearinlys på toppen af ​​klipperne. Belysningen vil give en varm blød glød til baghaven området. Vælg citronella stearinlys, der afværge uønskede flyvende skadedyr.

4 Pynt med tændte udendørs haven lanterner. Tilføj smedejern eller børstet nikkel udendørs haven lanterner til at skabe en tændt værftet. Placer lanterner på strategiske steder rundt om gården, herunder sten bænke, gårdhave borde og landskabspleje sten. Sørg lanterner ses tydeligt blandt flora og fauna i gården. Batteridrevet lys, stearinlys eller elektrisk lys kan bruges til at henlede opmærksomheden på haven lanterner. Placer lanterner på et sikkert fundament, så de vil ikke tip eller vælter.

5 Vælg udendørs veranda lys. Vælg veranda lys, der har et blødt lys i stedet for der er konstrueret til intens synlighed. Lav watt løg eller stearinlys kan bruges til at skabe en indbydende udendørs atmosfære. Sort smedejern, metalliske og syntetiske veranda lys kan skabe fantastiske udendørs belysning. På grund af størrelsen og vægten af ​​veranda lys, giver en cement fond eller hænge veranda lys på en sikker udendørs væg.

TIPS

  • Strengeinstrumenter lys kan bruges omkring omkredsen af ​​en gårdhave paraply for en ekstra udendørs accent. Nogle string lys er batteridrevet og kræver ikke en elektrisk ledning.
  • Ved brug af stearinlys i lanterner eller i lysestager, ikke forlader dem uden opsyn. En lille gnist kunne starte en brand, hvis stoffer eller tørt pindebrænde er nær flammen.