Ideer til Black Badeværelse Fliser

May 8

Sort er en farve, der går med næsten alt, og fliser er ingen undtagelse. Der er en række forskellige måder at bruge sort flise i et rum for at opnå det udseende, som du vil, uanset om det er en klassisk eller moderne stil. For at holde sorte fliser fra overvældende et badeværelse af enhver størrelse, der er mange farver og indretning ideer til at bryde op i rummet og stadig skaber effekt.

Sort og hvid

Par sorte og hvide fliser for at skabe et klassisk look i badeværelset. Brug store sorte og hvide fliser til badeværelset gulvet for at genskabe en vintage design. Suppleant sort og hvide fliser på tværs af hele gulvet, og parret derefter med en porcelæn badekar og piedestal synke. Du kan også installere små hvide fliser på gulvet og indarbejde sorte fliser som ønsket at oprette en brugerdefineret mønster.

Black Mosaic

En mosaik tillade dig at bruge forskellige farver uden en farve dominerer den samlede effekt. Par 1-tommer sorte fliser med to farve fliser af samme størrelse; tilfældigt installere dem til en vask backsplash eller brusevæg til at skabe en mosaik udseende. Farver som hvid, creme eller grå par godt med sort for en neutral palet. For fed farve, parre sorte fliser med dybe nuancer af din yndlingsfarve - såsom bordeaux, smaragd eller navy - at give kontrast.

kontrasterende Tile

Kontrast store områder af sort flise med en anden flise farve. For eksempel, hvis gulvet har en sort flise, bryde op at farve ved fliser kun én væg i badeværelset med en lys farve. Du kan flise hele bruser med små 1-tommers aqua eller lime fliser eller tilføje fliser på en væg bag et toilet til at skabe interesse i rummet.

malede vægge

Paint er en billig måde at balancere sort flise. Hvorvidt flise er på gulvet eller halvvejs oppe på væggen, brug maling til at lyse op i rummet. Brug en lys nuance af dine foretrukne farve for at øge rummet, så bruger lignende-farvet tilbehør såsom håndklæder, et tæppe eller bruseforhæng at bringe farve rundt i lokalet. Lette nuancer af lavendel, krikand eller salvie arbejde godt med sort og giver en beroligende atmosfære til rummet.


relaterede artikler