Sådan Clean svømmebassin Cartridge Filtre

May 7

Sådan Clean svømmebassin Cartridge Filtre


En swimmingpool giver en hurtig ferie kun få skridt ud af din bagdør. Mens pools er en fantastisk måde at slappe af, de også kræver regelmæssig vedligeholdelse for at køre ordentligt og forlænge levetiden af ​​deres komponenter. Holde vandet rent er en af ​​de vigtigste opgaver. Dette job er bistået med et sæt af sand og patronfiltre som fjerner snavs og holde vandet klart. Rengøring af filtre sker, når din pool systemet når 8 til 10 psi tryk.

Instruktioner

1 Fjern patronen fra filterhuset ved at følge producentens anvisninger.

2 Hold patronen filteret lodret. Brug en slange med en dyse til at fjerne snavs. Spray oppefra og ned, i en 45 graders vinkel, der arbejder snavs ud som du går. Gentag denne proces, indtil al snavs er fjernet.

3 Bland det kommercielle filter rengøringsmiddel med den anbefalede mængde vand i en spand. Sænk filteret i vand, således at det er helt dækket og lad det sidde natten over. Dette fjerner olier, der har opbygget i filteret.

4 Filteret skylles grundigt, indtil alle de kemikalier fjernes. Sæt filteret i filterhuset vende den proces, du brugte til at fjerne det.


relaterede artikler