Sådan Fold Madras Sheets

September 28

Holde op med vasketøj er noget, de fleste mennesker elsker at hade. Et af de mange ugentlige gøremål involverer skiftende sengetøj. Hvis du har flere værelser i dit hus, kan det blive noget af en opgave. Det er en god idé at have ekstra sæt plader til alle dine madrasser, så du ikke behøver at konstant at gøre vaskeri. Når du vaske og tørre alle dine plader er det en god ide at vide, hvordan man korrekt folde dem, så de ikke er en bundter op rynket rod, når du går til at bruge dem.

Instruktioner

Sådan Fold matress Sheets

1 Fjern arkene hurtigt fra tørretumbleren, når cyklen er færdig, og de ​​er helt tørre. Dette vil bidrage til at minimere rynker i dine foldede ark. Beslut hvilke sæt af ark, du vil bruge på din seng med det samme og sæt dem til side. Du behøver ikke at folde dem, hvis du er ved at bruge dem. Forbered dig på at folde de andre madras ark.

2 Start med de øverste ark, da de er nemmere at folde og det vil være mere mærkbar, hvis de er krøllede. Du vil gerne være i et åbent rum til at folde disse plader. Tag fat i to hjørner af plader og fan det ud, så det er draperet glat foran dig. Det kan tage flere forsøg på at fan det ud. Fold arket i halve vandret, så modstående hjørner er rørende. Næste fold det på midten lodret og derefter vandret igen, indtil den er foldet i en pæn firkantet bunke. Gentag denne proces med alle dine top ark.

3 Gør dig klar til at folde din monteret madras ark. Sørg for, at alle de syede hjørner vender i samme retning, som de kan få vendt vrangen ud i vask. Tage fat i to hjørner på den øverste eller nederste ende af arket. Fan det ud på samme måde, som du gjorde med de øverste ark. Fold arket i halve vandret så alle ark hjørner er rørende. Tag hjørnerne, der er på toppen og fold de øverste hjørner i de nederste hjørner. Dette vil hjælpe dig gøre en glattere fold. Fold arket lodret og derefter vandret igen, indtil det danner en pæn firkantet fold. Fortsæt denne proces med alle dine monteret madras ark.

4 Fold dine pudebetræk i halve vandret.

5 Adskil dine plader i sæt og hober dem op, så de vil være let at få adgang, når du er klar til at bruge dem. Sæt dine plader væk i en bunke i din linned closet.


relaterede artikler