Sådan Lay trægulve Med Crown Molding

October 14

Sådan Lay trægulve Med Crown Molding


Din hårdttræ gulv job er ikke komplet uden sidste hånd omkring væggene og overgange. Når du har Baseboard støbning, herunder dekorative krone støbning omkring muren, hvor den møder gulvet, du nødt til at fjerne den eksisterende støbning, før du installerer hårdttræ gulvet for et færdigt, rent look. Mens fjerne støbning er ikke svært, skal du passe på, hvis du planlægger at genbruge støbning efter installation af gulvbelægning. Geninstallation af støbning er ikke svært, selvom du får brug for nogle grundlæggende snedkeri færdigheder, hvis du planlægger at bruge ny støbning.

Instruktioner

Fjernelse Old Molding

1 Pak enden af brækjern - og ethvert område af den linje, der kommer i kontakt med væggen - med en tynd, men alligevel holdbart blød klud for at undgå skader på væggen eller eksisterende krone støbning. Dette er ikke nødvendigt, hvis du kan trække støbning off uden at beskadige væggen, men det hjælper med at forhindre små ulykker som nicks eller slidmærker.

2 snit mellem støbning og malingen med en hobbykniv ved at placere bladet af kniven lige bag støbning. Dette er nødvendigt, hvis malingen blev påført efter støbningen, i modsætning til det at blive installeret på toppen af ​​malingen. Malingen kan klæbe til kronen støbning og kunne komme ud i strimler, når du fjerner støbning.

3 Lirke støbning forsigtigt væk fra væggen - fra neglene og vægstolper - hele vejen rundt ved hjælp af en brækjern. Må ikke være bekymret med at fjerne støbning helt i et forsøg. Arbejde langsomt, lette den væk fra væggen i sektioner.

4 Skrab eller sand væk eventuelle rester på væggen eller på bagsiden af støbning fra eventuelt klæbemiddel anvendt med støbningen.

Udlægning af Hardwood Floor

5 Følg producentens anbefalinger til acclimating og forberede din undergulvet og gulvbelægning planker. Producenter varierer meget i deres anbefalinger.

6 Begynd at lægge dit gulv langs den længste væg eller parallelt med lys, der kommer ind i rummet. Oftest er hårdttræ lagt parallelt med lys, der kommer ind, men det er personlige præferencer. Sikre, at du forlader eventuelle nødvendige ekspansion huller (igen, er afhængige af producentens anbefalinger) mellem væg og gulv.

7 forskyde sømmene af rækkerne i henhold til producentens anbefalinger. En forskudt søm giver mulighed for en stærkere og mere naturligt udseende gulv.

8 Rip den sidste række af planker, hvis det er nødvendigt, for at sikre, at der er en passende udvidelse kløften mellem væggen og plankerne.

Installation af Molding

9 Sæt støbning, hvis du planlægger at bruge den samme støbning du pried off. Støbningen bør sidde oven på gulvet, men ikke helt lun. Der skal være plads til ekspansion, men ikke en synlig spalte mellem støbning og gulvet. Din nye hårdttræ gulv kan eller ikke kan være en anden højde end den tidligere gulvet.

10 Mål arealet af væggen eller vægge, hvor du vil installere nye støbning.

11 Køb din nye støbning enten i længere længder, du vil skære dig selv eller forskåret baseret på dine målinger. For den reneste look, købe længder, der vil minimere samlinger, hvor stykker af støbning mødes. For at købe de rigtige længder, altid tilføje mindst 10 procent for affald og skære til at dække små fejl.

12 Skær støbning i de rigtige længder, hvis nødvendigt. Også gering hjørnerne på en 45 graders vinkel, så de to hjørne stykker vil passe sammen. Passe i at skære de rigtige stykker, da de to hjørnestykker, der passer sammen vil have modsatte geringssnit.

13 Maling eller bejdse støbning, før du sætter det. Mens du kan male eller plette støbning, når det er fastgjort til væggen, det sparer prep tid og forhindrer ulykker, når du plette det på forhånd.

14 Fastgør bruger 1 3/4 tommer søm og en sømpistol.

TIPS

  • Hvis du bruger ny støbning med din nye hårdttræ gulv, behøver du ikke at være så optaget af blidt flå eksiste støbning, fordi det ikke noget, hvis det var at bryde eller knække.
  • Mange hardwood gulv producenter vil liste udførlig monteringsvejledning eller har hjemmesider med downloades manualer.

relaterede artikler