Hvordan man laver en Sofa Into en Sofa

August 24

Hvordan man laver en Sofa Into en Sofa


Nye møbler kan være dyrt, og det er ofte vanskeligt at finde en kærlighed sæde til at matche din eksisterende møbler, mens fysisk passer ind i stuen. Det er muligt at ændre en gammel sofa til at blive en ny kærlighed sæde. Denne indstilling er en fantastisk måde at spare penge og genbruge gamle møbler. Ved at konvertere en gammel sofa, kan du oprette en kærlighed sæde, der ikke kun supplerer din indretning, men passer det rum, du planlægger at placere den i.

Instruktioner

1 Tag de eksisterende hæfteklammer ud af møbelstof ved hjælp af en klammefjerner eller flad skruetrækker. Fjern det gamle stof. Fjern den eksisterende pladevat og skum, hvis det er i dårlig form, da det vil være nødvendigt at udskifte. Mål længden af ​​sofaen du planlægger at konvertere til en kærlighed sæde ved hjælp af målebånd og markere området, der skal skæres med blyanten.

2 Brug bajonetsav til at skære i sofaen for at længden af kærlighed sæde, og derefter skære sofaen arm off. Sand de afskårne kanter af sofa og arm til at passe stramt sammen. Bor huller gennem træ stykker med den mindre boret før skrue dem sammen for at forhindre, at træ fra spaltning. Skrue armen til resten af ​​sofaen med boremaskinen.

3 Mål endelige dimensioner af kærlighed sæde at bestemme mængden af skum, pladevat og møbelstof påkrævet. Køb de er nødvendige for at genvinde kærlighed sæde materialer. Mål og skære skummet og stof til at passe møblet.

4 Arranger skummet til at passe rundt om armen, ryg og siddepladser i kærlighed sæde. Pak det med pladevat og hæfte det på hjælp hæftemaskinen. Sy stoffet sammen med en symaskine og passer det over skummet og kærlighed sæde.

5 Dæk bagsiden af kærlighed sæde. Staple langs den øverste kant, vende kærlighed sæde på hovedet og hæfte stoffet langs den nederste skjulte kant. Læg stoffet stykke over ryggen, hæftning det langs den øverste kant over tidligere hæftet stykke, derefter langs siderne og bunden. Læg stoffet for armlænene på, hæftning begge sider langs de skjulte områder. Staple stofstykket for bænk til toppen indvendige kant, vend det og hæfte langs undersiden af ​​kærlighed sæde.

TIPS

  • Arbejde udendørs eller i et værksted for nem oprydning.
  • Den gamle stof kan bruges som et mønster for den nye stof, hvis det ønskes.
  • Bær sikkerhedsbriller for at beskytte dine øjne, når du bruger saven.

relaterede artikler