Sådan Clean svømmebassin Tiles

May 24

At eje en swimmingpool kan være en stor ejendom investering og sjov for hele familien. I løbet af de varme sommerdage, kan du slappe af og køle af i din swimmingpool eller bruge den som en form for motion. En ulempe er den konstante vedligeholdelse. Du skal bekymre sig om blade, klor, og holde fliser og injektionsmørtel ren. Calcium skala, snavs, og udskud kan bygge op på flisen omkring puljen, men det er let fast, så længe du er på vagt om vedligeholdelse.

Instruktioner

1 Fastgør flise skrubber til den teleskopiske håndtag og placere en lille mængde af pool flise renere på krat vedhæftede fil.

2 Med scrubber og pol, arbejder omkring poolen, skrubbe frem og tilbage på vandlinjen. At sikre, at calcium skala opbygger ikke, hvor vandet og luften mødes, gå omkring puljen med børsten og renere gang om ugen.

3 Brug en pimpsten og gennemsøge væk oprustningen hvis calcium omfang og udskud vise sig svære at fjerne. Når opbygningen er fjernet, gå rundt flisen igen med flisen pensel og lille mængde rengøringsmiddel. Holde op rengøring, især i tider din pool bruges mest.

TIPS

  • Pool-rengøringsmateriel kan købes online eller på en pulje levering butik. Tal med pool leverandører til tips om, hvordan at holde din pool ren.
  • Der er flere rensemidler derude, så sørg for du køber en anbefalet af din pool producenten. Brug ikke stive børster og scrubbere, fordi de kan skade din flise og injektionsmørtel.

relaterede artikler