Log Hjem boligindretning

April 10

Log Hjem boligindretning


Når dekorere en log hjem, der er mange stilarter, som du kan vælge imellem. Log boliger er blevet brugt i Amerika siden før kolonitiden af ​​historien, når skandinaviske pelsjægere bragte deres viden om, hvordan man sammensætter logs til at bygge vinter strukturer. I løbet af årene, bjælkehuse har optrådt som alt fra elegante, fleretages koloniale strukturer til ru-hugget single-værelses boliger kun anvendes til basale fornødenheder.

Colonial

Når efterligne den koloniale stil udsmykning, er det vigtigt at huske, at enkelhed og funktionalitet er nøglen. Pionerer i Amerika var fri fra århundreders konvention at skabe deres egne stilarter udsmykning, mens på samme tid i stand til at låne fra de ideer, de havde bragt med sig i deres rejser. Resultatet er en smuk stil af udsmykning, der er enkel, med Form følgende funktion.

Rustik

Den rustikke stil af arkitektur blev fremsat i 1930'erne, hvor den civile Conservation Corps begyndte at forbedre vores nationale parker-system med camping, badeværelse og logi faciliteter. Mange af disse faciliteter blev bygget til at ligne bjælkehytter. Som Amerikas kærlighedsaffære med bil voksede gennem 1950'erne og familier begyndte at besøge disse faciliteter, design påvirkninger fra faciliteterne begyndte at sprede. Snart mange mennesker længes efter en log hjem i deres egen. Den rustikke stil dekoration indarbejder elementer af udendørs. Dyremotiver, jagt og fiskeri udstyr, møbler i træ og campingudstyr såsom kul olie lanterner er populære.

Land

De fleste log hjem er i landlige omgivelser. Som sådan mange af dem låne fra den indstilling som inspiration til indretning. Blomster udskrifter eller friske blomster fast i en gammel vandkande kan bruges til at skabe et land føler og bringe skønheden i de udvendige indendørs. Inspiration er ikke svært at finde, når indarbejde et land tema. Ofte er det lige uden for vinduet.


relaterede artikler