Hvordan man behandler frugttræ Soegere

May 24

Hvordan man behandler frugttræ Soegere


Insektlarver, afhængigt af arten, såre frugttræer ved at fodre på deres blade, sutter deres saft eller ved at bore huller i træet. Soegere gøre sidstnævnte. Modtagelige frugttræer omfatter pærer, æble, kvæde og fersken. Blandt de mange forskellige soegerne som angriber frugttræer, peachtree borer larver forårsager mest skade på sten frugttræer. Til at styre dette skadedyr, anvender en insekticid spray på et passende tidspunkt.

Instruktioner

1 Spray insekticid på stammen af din frugttræ under æglægning sæson, efter fabrikantens anvisninger; spørg din kooperativ udvidelse kontor hvilken tid af året insekt af borer du beskæftiger sig med lægger æg. Vælg den relevante pesticid for frugttræ borer du har i din baghave. Den peachtree bor, for eksempel, bukker under for insekticid, der indeholder enten permethrin eller esfenvalerat.

2 Hæng feromon fælder på dine grene. Køb fælder designet til den specifikke borer tygge på dit træ.

3 dræbe larverne én efter én ved hjælp af en tynd ledning til at gennembore dem og trække dem ud af træet. Pas på ikke at beskadige planten med wiren.

TIPS

  • Brug ikke møl krystaller til at kontrollere Soegere. Krystallerne indeholder det kemiske paradichlorbenzen (FBF), som ikke kun gør ondt træet, hvis det kommer i kontakt med bark, det udgør også en alvorlig risiko for dyrs og menneskers liv, herunder øjne, næse og hals irritation, leverskader og død.

relaterede artikler