Hvordan at reparere en Storm Door

May 5

Hvordan at reparere en Storm Door


Efter installationen, en storm dør får lige så meget brug som en almindelig dør, da du skal gå gennem både at komme ind eller ud af huset. Før eller senere problemer er bundet til at blive vist, så her er en hurtig guide til at reparere en storm dør.

Instruktioner

Generel Repair Procedure

1 Kontroller den måde, hvorpå døren er hængt for at sikre alle hængsler er tæt knyttet mod karmen og fungerer godt. kan normalt smøres Sticky hængsler med maskinolie, mens løse hængsler kan repareres ved at erstatte løse skruer med en længere træskrue.

Hvis døren er metal, er det sandsynligvis vil have sin egen metalramme at støtte storm dør. Sørge for, at denne metalramme er solidt fastgjort til den samlede dørkarm.

2 Kontroller glasset for at se, om det er sikkert på plads, og være sikker på at der ikke er lækager eller beskadigede områder i ruder eller gummipakninger, der holder glasset på plads. Hvis din dør er lavet af træ, så er det meget sandsynligt, at der er metal punkter og ruder, der anvendes til at holde glasset på plads. Eventuelle revner eller brud i ruden skal fyldes med frisk ruder og udjævnet med en opvarmet spartel. Så den friske ruder skal males. Selvfølgelig skal udskiftes med et stykke matchende glas revnet glas. Kontroller omhyggeligt, når de køber udskiftning glas, fordi du måske har særlige termiske ruder i din storm dør. Termiske ruder normalt kommer i form af to stykker glas med et luftrum i mellem.

Metal storm døre skal tages tilbage til producenten for glas reparationer, da glasset holdes på plads af særlige stykker af gummi selskabstømning.

3 Kontroller døren for revner eller steder, hvor dele af døren måske kommer fra hinanden. Igen er der forskellige behandlinger for træ og metal døre. Hvis din dør er metal, kan du nødt til at returnere det til den virksomhed, der har gjort produktet, fordi reparation metal er en mere vanskelig opgave end fastsættelse træ.

Hvis en trædør er revnet eller kommer fra hinanden, skal det fjernes fra dens hængsler og sat på et par savbukke så rammen af ​​selve døren kan repareres. Den bedste reparation metode er at fylde de steder, hvor døren er adskiller, hjælp tømrer lim, og derefter trække døren sammen stramt med rørbøjler. En rørholder er flere fod lang og kan placeres på begge sider af døren og strammet. Sørg for, at limen er tør, før rehanging døren. Og ikke trække klemmerne så stram, at de kunne knække glasset.

4 Undersøg lukkemekanismen og låse for at sikre, at de er korrekt linet op og fungerer korrekt. Hvis en lås er malplaceret, vil du nødt til at fjerne det og derefter sætte den til det korrekte sted, selv om det skal bemærkes, at nogle af døren fangster kan justeres ved at løsne skruerne, flytte metalstykke og derefter re- stramme skruerne. Derudover den automatiske lukning har vedhæftede filer, der kommer løs fra tid til anden. Lejlighedsvis smøring med maskinolie anvendt til lukningen arm vil hjælpe med at forhindre lukning problemer.

TIPS

  • Hus bundfældning kan give problemer for en storm dør. Kig nøje for at være sikker på, at dette ikke er årsagen til problemet.
  • Reparation af noget, men mindre problemer på en metal storm dør kan ikke anbefales. Det er bedst at tage døren til en professionel, der er uddannet til at arbejde på metal døre.

relaterede artikler